DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2138663-1,02%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

231 okunma

Akademisyen – öğrenci çevre için el ele

Trakya Üniversitesi Plastik Sanatlar Topluluğu ve Plastiğe Hayır Platformu, Karaağaç Yerleşkesini katı plastik ve cam atıklardan temizlemek için çöp toplama etkinliği düzenledi …

ABONE OL
20 Kasım 2023 17:59
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Plastik Sanatlar Topluluğu ve Plastiğe Hayır Platformu, Karaağaç Yerleşkesini katı plastik ve cam atıklardan temizlemek için çöp toplama etkinliği düzenledi.
Trakya Üniversitesi Karaağaç Yerleşkesi’nde düzenlenen etkinliğe Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Kerem İşcanoğlu ve Öğr. Gör. Begona Rodriguez Rueda ile öğrenciler katıldı.
Kamu yararı ve dış mekân temizliği konusunda farkındalık yaratmak için gerçekleştirilen etkinlikte Karaağaç Yerleşkesi’ndeki plastik ve cam atıkları temizledi. Doç. Kerem İşcanoğlu ve Öğr. Gör. Begona Rodriguez Rueda, etkinlikte öğrencilere plastiğin doğaya zararlarını anlatırken, doğanın korunması için yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verdi.


Etkinlik ile ilgili konuşan Öğr. Gör. Begona Rodriguez Rueda, bu etkinliği çevreye karşı duyarlılığı artırmak adına gerçekleştirdikleri ifade ederek bu tarz etkinliklerin yaygınlaşması gerektiğini vurguladı.
Doç. Kerem İşcanoğlu “Bu konuda ortak mücadele platformu oluşturmak ve farkındalık yaratmak çok önemli” diyerek başladığı konuşmasında, temiz bir çevre ve temiz bir Edirne için öğrencileri ile birlikte çalıştıklarını ifade etti. “İnsanlar sadece emek verdikleri şeylere değer verirler. Çöp atmama eğilimini yaratan şey aslında çöp toplama eğilimidir. Bu bakımdan öğrencilerin eğitiminde bu tarz sosyal projelerin çok büyük önemi var” diyen İşcanoğlu, temiz bir çevrede yaşamak için emek verilmesi gerektiğini vurgulayarak, gönüllü olarak etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ