DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22354602,99%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

225 okunma

104 kişi daha UYAP’a takıldı

Edirne'de jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) üzerinden haklarında arama kararı bulunan 104 kişi yakalanırken, Gala Gölü'nde usulsüz kara avcılığı yapan 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı…

ABONE OL
23 Ocak 2024 17:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) üzerinden haklarında arama kararı bulunan 104 kişi yakalanırken, Gala Gölü’nde usulsüz kara avcılığı yapan 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada her iki konuya ilişkin olarak şunlara yer verildi:
104 KİŞİ YAKALANDI
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayişin sağlanmasına, aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; ekiplerimiz tarafından son bir hafta içerisinde yapılan faaliyetler neticesinde; UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) üzerinden haklarında arama kararı bulunan 104 şahıs yakalanmış ve adli makamlara sevk edilmiştir.
Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.


GALA’DA USULSÜZ AVCILIK
Edirne İl Jandarma Komutanlığı; sorumluluk bölgesinde bulunan Gala Gölü Milli Parkında yasak avcılığa karşı ve çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timive Enez İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile müşterek yapılan faaliyette; Enez ilçesinde bulunan Gala Gölü Milli Parkında yapılan kontrollerde göl çevresinde bulunan avcılar ve belgeleri kontrol edilerek, göl çevresinde bulunan yasak bölgede usulsüz kara avcılığı yapan 2 şahıs tespit edilmiştir. Enez ilçesinde usulsüz kara avcılığı yapan İ.K. ve L.K isimli şahıslar yakalanarak haklarında ilgili mevzuat çerçevesinde yasal işlem uygulanmıştır.
Çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha azim ve kararlılıkla devam edilecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ