DOLAR 34,2243 0.24%
EURO 37,1008 0.06%
ALTIN 2.979,870,88
BIST 9.002,340,52%
BITCOIN 23186720,69%
Edirne
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

76 okunma

Taybıllı’dan kadın çiftçilere kutlama

CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, kadın çiftçilerin doğanın ritmiyle uyum içinde çalışarak, sadece ürün değil, umut da yeşerttiklerini söyledi…

ABONE OL
17 Ekim 2024 12:05
1

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, kadın çiftçilerin doğanın ritmiyle uyum içinde çalışarak, sadece ürün değil, umut da yeşerttiklerini söyledi.


Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde kadın çiftçileri işlerinin başında ziyaret eden CHP İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, “Kadınlar, üretkenliği ve emeği en güzel şekilde temsil ediyor. Kadınlar, toplumun her alanında olduğu gibi tarımda da dayanıklılıkları, sabırları ve üretkenlikleriyle ön planda yer alıyor. Toprağa can veren elleri, sadece ailelerinin değil, ülkemizin geleceğini de inşa ediyor. Kadın çiftçilerimiz, sadece toprağı değil, nesilleri de yeşerten, doğanın ve yaşamın ritmini belirleyen gerçek kahramanlardır. Onlar, doğanın ritmiyle uyum içinde çalışarak, sadece ürün değil, umut da yeşertiyorlar. Emekleriyle hem toprağı hem de toplumu büyüten tüm kadın çiftçilerimizin gününü kutluyorum, sizlerle daha güçlüyüz, iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.


ÇELTİK ÜRETİCİSİNE ZİYARET
CHP İl Başkanı Av. Harika Taybıllı ve Yönetim Kurulu Üyeleri çeltik üreticilerini de izyaret etti.
Başkan Taybıllı, Uzunköprü İlçe Örgütü, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Üstün, Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Özcan Kayalı ile birlikte Balabankoru köyünde çeltik üreticilerini ziyaret ederek hasatta bereket diledi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ