DOLAR 32,2081 0%
EURO 35,4287 0.35%
ALTIN 2.512,930,50
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2143624-0,67%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

166 okunma

TÜRK’LÜ SÜREÇLER

ABONE OL
25 Şubat 2024 15:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarih boyunca, Türk milletinin dünya görüşü ve yaşama bakış açısı, özgürlük, adalet, sadakat, dürüstlük, doğa ve tabiat varlıklarına birinci derecede saygı sevgi ve de haksızlığa, köleciliği, sömürüyü, zayıfı ezmeyi, kadına, çocuğa saygısızlığı en büyük suçlardan saymışlardır. M.Ö ki BİN YILLARDAN beri bu ilkeleri ile bu günlere gelebilen, yeryüzünde ki tek millettir, Türk’ler!..
Kozmopolit yapının hatalarından Türkler sorumlu değildir.
Maalesef, Tarih biliminde zafiyetliyiz. Dünyanın tarih biliminde gelişmiş bilimcilere sahip ülkeler ise Türkler den hiç haz etmezler!..
Çünkü tarih boyunca, TÜRKLER, HEM KENDİ HALKLARINA, HEM DE KOMŞULARINA KARŞI, TALANCI, ÇIKARCI, TECAVÜZCÜ, KÖLECİ, SÖMÜRÜCÜ ANLAYIŞA SAHİP YÖNETİMLERİN CANLARINA OKUMUŞLARDIR DA ONUN İÇİN, HAZ ETMEZLER TÜRK’LERDEN.
ASİL TÜRK İLKELERİ BELLİDİR, “YARATAN’DAN ÖTÜRÜ, SAY, SEV, KORU!..” Dünya ülkelerinin çoğu, maddi çıkarları için her türlü haksızlığı yapmaya hazırdır ve yaptıklarına da, günümüzde ki tüm insanlık şahittir!..
ASİL TÜRK İLKELERİ İSE, BİNLERCE YILDIR, TÜRK MİLLETİNİN GENLERİNE KAZINMIŞ HALDE, ÇIKARCILARA ENGEL OLMAKTADIR!..
TARİH BOYUNCA OLDUĞU GİBİ!..
Bu yüzden de, Türklere dünyada dost az, düşman çoktur, maalesef.
Şeytanın uşakları istedikleri kadar güçlü olsunlar, HAK karşısında HİÇLER!..

AZ KALDI, HERKES GÖRECEK!..

Kuran’ı Kerim. Sure 61/Ayet 7:
İslâma davet olunduğu halde, icabet edecek yerde Allah’a karşı kendiliğinden yalan uyduran zalim kimselere hidayet etmez.
61/8: Onlar Allah’ın nurunu ağızları ile söndürmek kastindedirler. Halbuki kâfirler hoş görmeseler de Allah, nurunu tamamlayacaktır.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ