DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

231 okunma

TARİHİMİZ GURURUMUZ

ABONE OL
1 Aralık 2023 15:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya milletlerinin ve Türk tarihini dosdoğru okuduğum da, GÖRÜYORUM Kİ, Türk ve Müslüman İLKELERİ İLE DOPDOLU olanlar kendileri ile ne kadar gurur duysalar azdır!..
Türkler Anadolu’ ya gelmeden önce, orta Asya’nın ıssız, bucaksız steplerinde, kadına ANA ve ZARİF olduğundan en büyük SAYGIYI, SEVGİYİ gösteren, ÖNÜNDEN AYKIRI GEÇMEYEN, SÖZÜNÜ BAŞ TACI EDEN; doğa ve tabiat varlıklarını yüce GÖK TANRININ emaneti, kutsalları olarak SAYAN, sade, sakin, mütevazi, adalet, dürüstlük, çalışkanlık, iyilik, yardımlaşma ilkeleri ile yaşayan; SAF, TERTEMİZ, ÖZÜ, SÖZÜ MERT BİR MİLLET İDİ. Çünkü yaşadıkları coğrafyanın sert, step iklimi içinde, dünyadan izole olarak, başka milletlerin KÜLTÜR YOZLAŞMALARI onlara bulaşamıyordu!.. ASIRLAR BOYU BU YÜCE İLKELERİ GENLERİNE KAZIYA KAZIYA YAŞADILAR!.. Göçler vasıtası ile de bu pozitif genetik kod ilkelerini, başka diyarlara da aşıladılar!..
Fiziki gücün kibirli, inkârcı çıkarcıları, bu genleri yok etmeye çalışsalar da, hiçbir fiziki gücün haddi değildir!..
Hep ısrarla yazdığım gibi: “Bu yazdıklarımı ben değil, atalar binlerce yıl kanlarıyla tarihe yazmışlar!..
Tarih bilimi söylüyor, gelecekte de, söylemeye devam edecek inşallah!..”
Çıkarcı yobazlar, bu gerçeği silmeye çok uğraştılar ama hep aciz kaldılar! Hep hak’ta olanın tokadını yediler, yine de, ASIRLARDIR BİR TÜRLÜ ANLAMADILAR YA!
KENDİLERİ BİLİR!..

Tabi, bizim de tuzaklara düşmeden, yapmamız gerekenler var!..

Kuran’ı Kerim. Sure 48/Ayet 4:
İmanlarını bir kat daha arttırsınlar diye, müminlerin kalplerine güven indiren O’dur. Göklerin ve yerin orduları Allah’ındır. Allah bilendir, her şeyi hikmetle yapandır.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ