DOLAR 32,2485 -0.04%
EURO 34,6910 -0.1%
ALTIN 2.395,32-0,19
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2004852-1,56%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

644 okunma

MUHTAR

ABONE OL
19 Şubat 2024 13:23
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin en büyük mahallesi Şükrüpaşa Mahallesi’nde yaşıyorduk.

Mahallemiz üçe bölündü; Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Mahallesi olarak iki mahalle daha eklendi. Yaşadığım yerin ismi artık Atatürk Mahallesi.

Mahalli seçimlere günler kaldı. Belediye başkanlığı seçimleri için taraftarlar artık sahada halkın arasında. Edirne halkı doğru bir kararla Edirne için en uygun adayı seçecektir kuşkumuz yok.

Diğer tarafta Edirne’nin bütün mahallelerinde eski muhtarların tamamının aday olduğunu, birçok da yeni muhtar adayının ortaya çıktığını, seçim mücadelesi içinde olduğunu görebiliyoruz.

Bu kadar çok adayın ortaya çıkması seçim sandığına gidecek olan seçmenlerin de kafasını karıştırmış durumda. Hele seçim günü o seçim sandıklarının önünde bir sürü muhtar adayının ismi bu karışıklığı daha da arttıracak gibi.

Yeni mahallem olan Atatürk Mahallesi’nde de şimdiden 3 adayın yarıştığını görebiliyorum. İki adayı şimdiden yaşadığım apartmanın önüne bıraktıkları broşürlerden tanır gibi olduk. İkisi de emekli.

Üçüncü aday eğitimli genç bir aday, Y kuşağından. Gülden Akman Yılmaz.

Çocuklarımızın, eşimin ve benim adayımız da bu genç muhtar adayı Gülden hanım.

Neden bu adayı desteklediğimize gelirsek;

Adayımız genç bir anne. Çocuğu ve mahallemizin çocukları için daha yaşanılası bir çevre isteyecektir, bunun için mücadele edeceğini düşünüyoruz.

Edirne Kent Konseyi’nde çalışmalarımız nedeniyle Edirne’nin bütün muhtarlarıyla tanışma imkanı buldum. Önceki dönemlerde Edirne Belediye Başkanı ile muhtarların arasındaki o pasifize bağ açıkça benim içime pek sinmemişti. Mahallelerinin sesini duyurma, sorunlarını çözme konusunda Belediye Başkanını karşısında pek seslerinin çıktığını göremedik.

Muhtar adayımız Gülden Akman Yılmaz sosyal medyadan Atatürk Mahallesi’ne yaptığı çağrıda şöyle sesleniyor;

“Edirne’nin en genç muhtar adayı olarak

Dürüst, adil ve azimli bir şekilde

Sorunlara hızlı çözümler üreten bir anlayışla

Sizlere hizmet etmeye talibim.

Bir şahsın yaşadıkça memnun ve mutlu olabilmesi için lazım gelen şey; kendisi için değil kendisinden sonra gelecekler için çalışmasıdır.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ