DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21625030,26%
Edirne
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

117 okunma

İTHAL TARİH

ABONE OL
5 Mayıs 2024 16:27
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir ülke, nesillerinin, beyin ve yüreklerini, inançla, bilimsel araştırmalara yöneltmeyince bu dünya üzerinde, şeytanla yatıp şeytanla kalkanların oyuncağı, köleleri, şamar oğlanları olmaktan kurtulamaz!..
Güçlü ve bağımsız bir kişi veya ülke olmanın tek yolu, Beynini ve yüreğini, İNANÇLI BİLİM yolunda geliştirmek için var güçle çalışmaktır!..
Yoksa, elin oğulları, miskin miskin ortalıkta dolaşanı yakalayıp, ensesine boyunduruğu vurur da, SERBEST DOLAŞMA HAKKI ÖZGÜRLÜK SANILIR!..
Sen araştırıp, kendi köklerinin, ecdadının tarihini HAKKIYLA yazmazsan, nesillerin kimliğini, köklerinin asaletini öğrenemez ki!..
O zaman, şeytanın yeryüzü temsilcileri, sana öyle bir tarih yazarlar ki, sen de onu TARİHİNMİŞ GİBİ ezberleyip, kendini de, nesillerini de KANDIRMAZ MISINIZ?..
Hem, sözlü, hem yazılı, hem de taş anıtlarla ispatlı, tarh bilimi ve ERGONOKON DESTANI ortada YA!
DESTANLARINDA, TÜRK’ÜN ALTAY DAĞLARINDA TÜREYİP, YAYILDIĞINI BİLİP DURURKEN, BU GÜN ALTAY DAĞLARINDA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN HALK NASIL OLUR DA TÜRK KAVMİNDEN SAYILMAZ?..
Türk kavimlerinin hatalarını, kendi aralarında ki anlaşmazlıklarını da kabul etmeliyiz ki, gelecek nesiller aynı hataları işlemesinler, değil mi?..

Her alanda olduğu gibi, tarih alanında da Türk bilim evlatları hızla çıkmaya başladı, aksi halde, her şey ithal olursa, SERBEST DOLAŞMA HAKKI, ÖZGÜRLÜK MÜDÜR?…

Kuran’ı Kerim. Sure 45/Ayet 14:
İman edenlere söyle: “Allah’ın günlerinin geleceğini ummayanları bağışlasınlar. Çünkü Allah her toplumu yaptıklarına göre cezalandıracaktır!..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ