DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

189 okunma

Edirnespor’da Ayaydın yeniden!

Edirnespor'da bugün gerçekleştirilen genel kurulda, tek listeyle seçime giren mevcut başkan Onur Yaren Ayaydın, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi...

ABONE OL
21 Mayıs 2024 16:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER

Edirnespor’da bugün gerçekleştirilen genel kurulda, tek listeyle seçime giren mevcut başkan Onur Yaren Ayaydın, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta ligi 6’ncı sırada bitirip, Play-Off’’larda oynayan Edirnespor’da, genel kurul heyecanı yaşandı. Başarılı sezonun ardından gerçekleştirilen genel kurula Edirne Belediyesi önceki dönem Başkanı Recep Gürkan ve çok sayıda üye katılım gösterdi. Kulübün emektarlarından Erol Ergülen’in divan başkanlığını yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporlarıyla, mali rapor görüşülerek ibra edildi.

AYAYDIN TEK LİSTEYLE SEÇİME GİRDİ

Genel kurulda yapılan seçimlerde, kulübün mevcut başkanı Onur Yaren Ayaydın tek listeyle seçime girdi. Genel kurulda yapılan oylamada, Ayaydın ve yönetimi yeniden başkanlığa seçildi.

‘EDİRNESPOR’U HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ’

Genel kurul sonrası konuşan Ayaydın, geride kalan dönemde Edirnespor taraftarına verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ayaydın, “Yaklaşık 20 aylık bir görev sürecimiz vardı. Öncelikli olarak bu süreçte Edirnespor taraftarına verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün de olağanüstü genel kurulumuz oldu ve yeniden seçildik. Yönetimimizde değişen arkadaşlarımız var, aramıza yeni katılanlar var. Tekrardan Edirnespor’u eski günlerine, üst liglere taşıyacağımız bir yönetim yaptık. İlk günkü gibi heyecanlıyız. İnşallah önümüzdeki süreçte, önümüzdeki yıllarda Edirnespor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

‘CAHİT HOCAYLA BİR KEZ DAHA GÖRÜŞECEĞİZ’

Teknik direktör Cahit Erçevik ile yola devam etmek istediklerinin de mesajını veren Ayaydın, “Cahit hoca play-offlar için bizden izin istedi. Kendisiyle olan sözleşmemiz bu sezon sonunda zaten bitiyordu. Kendisiyle bir kez daha görüşeceğiz, olmazsa önümüzde günlerde başka hocalara bakacağız. Bu sene play-off oynadık, bu başarının altına düşmek istemiyoruz. Her zaman üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu seneki hedefimiz de bu olacak” diye konuştu.

Edirnespor’da yeni yönetim şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu: Onur Yaren Ayaydın, Yavuz Arslan, M. Saner Mutlu, Adem Yetişken, Cenk Benakman, Cem Ertek, Nedim Mercan, Cesur Pakarda, Ersan Sivrikaya, Eren Oğuz, Can Yücel, Onur Aydın, Tansu Mercan, Erdem Çetin, Gökhan Cancik, Hasan Berk Şahin, Bedrettin Kapu, Tolga Hekimoğlu, Oktay Topalova, Olcay Servi, Onur Levhacı, Şahin Kırbiç, Tahsin Tabak, Engin Yağcılar

Denetleme Kurulu: Mustafa Topal, Hüseyin İzle, Tugay Ardaboylu

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ