DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

511 okunma

Milli takımın Edirneli 22 numarası!

Edirne Birlik Spor Kulübü'nde oynarken, geçtiğimiz yıl Galatasaray'a transfer olan Edirneli Yağız Kaan Bilgili, kulübünde gösterdiği başarılı performans ile U-14 milli takımının da değişmez oyuncuları arasına girdi… Bilgili, 8-10 Mayıs tarihlerinde Madrid'de İspanya ile oynanan hazırlık maçının ilk 11'inde de kendine yer bulurken, Real Madrid forması giyen A Milli takım oyuncusu Arda Güler'le de buluştu…

ABONE OL
20 Mayıs 2024 18:12
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne Birlik Spor Kulübü’nde oynarken, geçtiğimiz yıl Galatasaray’a transfer olan Edirneli Yağız Kaan Bilgili, kulübünde gösterdiği başarılı performans ile U-14 milli takımının da değişmez oyuncuları arasına girdi.
Edirne Birlik Spor Kulübü’nden geçtiğimiz yıl Galatasaray’a transfer olan Yağız Kaan Bilgili, başarılı futboluyla göz doldurmaya devam ediyor. Bilgili, sarı-kırmızılı takımdaki performansıyla U-14 milli takımında da kendisine yer bularak, başarısını perçinledi. Milli takımda Edirne’yi simgeleyen 22 sırt numaralı formayı giyen Bilgili, 5 ve 8 Nisan tarihlerinde Üsküp’te Kuzey Makedonya ile oynanan hazırlık maçlarının kadrosunda yerini aldı. 8-10 Mayıs tarihlerinde Madrid’de İspanya ile oynanan hazırlık maçının ilk 11’inde de kendine yer bulan Bilgili, İspanya’da kamp esnasında Real Madrid forması giyen A Milli takım oyuncusu Arda Güler’le de buluştu.


Bilgili’nin başarılı performansı ile ilgili konuşan Edirne Birlik Spor Kulübü Başkanı Gürkan Kara, “Edirne Birlik Spor Kulübü öz kaynaklarından yetişerek Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübüne transfer olarak bizleri gururlandıran Yağız Kaan yine U-14 A Milli takıma seçilerek göstermiş olduğu performans ile bizleri onurlandırmaya devam ediyor. Milli takım forması ile Makedonya ve İspanya maçlarını biz televizyondan izlerken ne kadar gurur duysak az geliyor. Dileğimiz Edirne Birlik forması altından yetişen birçok oyuncumuzu farklı kulüplerde üstün başarılı performanslar sergilerken görmek” dedi.


Yağız Kaan’ın ardından Başakşehir Futbol Kulübü’ne 2 oyuncularını transfer ettiklerini hatırlatan Kara, “Onları da milli takım forması altında görmek çok isteriz, Edirne Birlik Spor Kulübü olarak çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Ben buradan sizin aracılığınız ile kulüp antrenörlerime, yönetim kuruluma ve sporcularımızın özverili değerli velilerine bize desteklerinden ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ