DOLAR 32,2573 -0.01%
EURO 34,7142 -0.01%
ALTIN 2.402,920,12
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2006268-2,43%
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

2370 okunma

Salçın’dan ‘üslup’ tepkisi!

Karaağaç Arda Spor Kulübü Başkanı Birol Salçın, Edirne merkezde faaliyet gösteren bir kulübün yöneticisinin yarım asırdır hizmet veren kulübünün adını anarak bir sporcuya yaptığı transfer teklifinin spor ahlakıyla bağdaşmadığını belirterek tepki gösterdi…

ABONE OL
5 Kasım 2023 17:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaağaç Arda Spor Kulübü Başkanı Birol Salçın, Edirne merkezde faaliyet gösteren bir kulübün yöneticisinin yarım asırdır hizmet veren kulübünün adını anarak bir sporcuya yaptığı transfer teklifinin spor ahlakıyla bağdaşmadığını belirterek tepki gösterdi.
Karaağaç Arda Spor Kulübü Başkanı Salçın, söz konusu yönetici ve sporcunun ismine yer vermediği açık-lamasında şunları kaydetti:
“Karaağaç Arda Spor Kulübü Başkanı olarak Edirne Spor kamuoyuna açıklama yapmak durumundayım. Değerlendirmeyi değerli Edirne Spor kamuoyuna bırakıyorum.
Kulübümüzün adını anarak sporcu kardeşimize ‘senin orada ne işin var, sen bize bizim gibilere layıksın, paraysa para gel’ diye spor ahlakına hiç uygun olmayan bir şekilde teklifler yapmak ne kadar doğrudur?
Ayrıca bu kendini bilmez arkasında sermayenin verdiği güçle hareket eden şahsiyete şunu hatırlatmak isterim. Senin o yermeye çalıştığın Karaağaç Arda Spor Kulübü resmi olarak bu şehirde 50 yıldır hizmet vererek binlerce çocuk, genç ve yetişkin insana spor yapma olanağı sağlayan tarihi başarılar ile dolu Edirne’mizin en güzide kulüplerinden biridir. Bu kulübün ismini anarken o kirli üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim. Herkese saygılar sunarım.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ