DOLAR 32,9309 -0.17%
EURO 35,8260 -0.19%
ALTIN 2.524,040,67
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22346764,37%
Edirne
30°

AÇIK

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

673 okunma

Edirnespor ikinci yarıya bileniyor!

Edirnespor Futbol Takımı ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da kamp dönemi sonrasında ara vermeden Edirne'de devam ediyor… Pazar günü ikinci yarının ilk maçında Gümüşhane Sportif Faaliyetler'i ağırlayacak olan Edirnespor'un Teknik Direktörü Cahit Erçevik, yeni transferlerin ikinci yarıda kendilerine güç katacağına inandığını söyledi…

ABONE OL
16 Ocak 2024 17:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Edirnespor Futbol Takımı ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da kamp dönemi sonrasında ara vermeden Edirne’de devam ediyor. Pazar günü ikinci yarının ilk maçında Gümüşhane Sportif Faaliyetler’i ağırlayacak olan Edirnespor’un Teknik Direktörü Cahit Erçevik, yeni transferlerin ikinci yarıda kendilerine güç katacağına inandığını söyledi.
Sezonun ilk devresinde puan cetvelinde hedeflediği play off sıralamasında bitiren Edirnespor, takıma katılan yeni transferlerle ikinci yarı için iddialı bir şekilde antrenmanlarını sürdürüyor.


SOĞUK HAVADA NEŞELİ ANTRENMAN
Güzel ama soğuk bir havada ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanan Edirnespor futbol takımı yeni katılan transferleriyle grubunda sürp-riz sonuçlara imza atmaya hazırlanıyor.
Soğuk havaya karşın antrenman sürecinde takımın bütün oyuncuları antrenman-larını neşe içinde sürdürdük-leri gözleniyor.
Antrenman öncesinde görüştüğümüz Edirnespor Teknik Direktörü Cahit Er-çevik yaptığı açıklamada; şunları söyledi:


ANTALYA KAMPI VERİMLİ GEÇTİ
“İkinci yarı hazırlıklarımızda 15 günlük Antalya kamp çalışmalarımızı geçen Çarşamba günü sonlandırarak Edirne’ye döndük.
Antalya’da kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Daha iyi hava ve saha şartlarında çalışarak hazırlandık. 15 gün boyunca kuvvet ve dayanıklılığa yönelik bir haftalık bir çalışma ve ikinci hafta da teknik çalışmalarla 2.yarıya hazır hale geldik.


YENİ TRANSFERLERİMİZ GÜÇ KATACAK
İkinci yarı transferleri olarak forvete Serhan Yılmaz’ı, libero olarak İlkay İşler’i, orta sahaya da Yunus Özdemir’i kadromuza kattık. Yeni transferlerimiz ikinci yarıda bize güç katacağına inanıyorum. Transfer çalışmalarımız sürmekte olup kanatlara da şartlar uygun olursa iki takviye daha yapmayı düşünüyoruz.
Edirne’de toplanarak antrenmanlarımıza başladık. Hafta içinde yapacağımız antrenmanlarla Gümüşhane maçına hazır olarak çıkmak istiyoruz.”


İKİNCİ YARI BU HAFTA BAŞLIYOR
TFF 3. Lig’de 2023-2024 sezonunun ikinci yarısı hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.
Edirnespor’un yer aldığı TFF 3.Lig 1. Grup’ta ikinci yarı perdesi 20 Ocak 2024 Cumartesi günü İnegöl Kafkas Spor Kulübü – Ayvalıkgücü Belediyespor takımları arasında oynanacak karşılaşma ile açılırken, Edirnespor – Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. dahil diğer 6 maç ise 21 Ocak 2024 Pazar günü yapılacak. Edirnespor, ligin ilk yarısındaki ilk maçta Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile 1-1 berabere kalmıştı. Edirnespor ikinci yarıya başlarken puan cetvelinde 21 puanla 5, Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ise 13 puanla 13’üncü sırada yer alıyor.


SEZON 27 NİSAN’DA SONA ERECEK
TFF 3. Lig’de 2023-2024 sezonu 27 Nisan 2024 tarihinde oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Edirnespor sezonun son maçında deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

İKİNCİ YARI 1. HAFTA PROGRAMI
20 Ocak 2024 Cumartesi
İnegöl Kafkas Spor Kulübü – Ayvalıkgücü Belediyespor
21 Ocak 2024 Pazar
Talasgücü Belediyespor – Tarsus İdman Yurdu
Edirnespor – Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş.
Kepez Spor Futbol A.Ş. – Aliağa Futbol A.Ş.
Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü – Artvin Hopaspor
52 Orduspor Fk – Malatya Arguvan Spor Kulübü
Karabük İdmanyurdu Spor – Mardin 1969 Spor

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ