DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

223 okunma

DSİ’de ikinci yarı startı

Sezona Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselmek hedefi ile giren Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ikinci yarı hazırlıklarına Pazartesi akşamı yaptığı antrenmanla başladı…

ABONE OL
28 Aralık 2023 14:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ikinci yarı hazırlıklarına Pazartesi akşamı yaptığı antrenmanla başladı.
Sezonun ilk yarısını tek yenilgi ile ikinci sırada bitiren DSİ ikinci yarı için tam kadro olarak sezona hazırlanıyor.
Sezona Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselmek hedefi ile başlayan DSİ için ilk yarı oldukça iyi geçti. Geçtiğimiz sezonların aksine DSİ sadece bölgesel ligin en yüksek kadrolu ekibine yenilmesinin dışında bütün maçlarını içerde dışarıda kazanmayı başardı.


Geçtiğim Pazartesi günü ikinci yarının ilk antrenmanı için bir araya gelen DSİ ekibinde görüştüğümüz takımın Koç’u Alptuğ Aktaş yaptığı açıklamada; şunlara yer verdi:
“İlk yarı sonunda sezona bir hafta ara verdikten sonra çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Bu bir haftalık süreçte oyuncularımız dinlendi, sakatlıkları olanlar iyileşti. Çalışmalarımıza tam kadro olarak başladık. İkinci yarının başlamasına daha iki hafta var.
Amacımız lider veya ikinci olarak finallere kalabilmek. Takım olarak ikinci yarıya daha iyi oynayan, daha diri bir takım olarak çıkacağımıza inanıyorum. Daha iyi olmak zorundayız.
Amacımız geçen yıllarda bir türlü kalamadığımız grup maçlarına kalmaktı. Bu yıl statü değişti. Gruplar yok, onun yerine direk eleme maçları oynayacağız. İçerde dışarıda şeklinde. Amacımız son maça kadar gidebilmek.
Sezonun ilk maçında İstanbul Panterleri’ni misafir edeceğiz. İlk maçımızda onları İstanbul’da yenmiştik. Her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz.
Bu yıl takımımda, oyuncularımda bu enerjiyi hissedebiliyorum. Amacımız TKBL.
En büyük destekçimiz Edirneli basketbol severler. Onları lig maçlarında özellikle de eleme maçlarında yanımızda görmek istiyoruz.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ