DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

180 okunma

Beldenin kızları ‘Dart’ta il birincisi

Edirne Okul Sporları Dart Yıldız İl Birinciliği Müsabakaları'nda en büyük sevinci kızlarda Subaşı Beldesi Şehit Mehmet Aydın Orta Okulu, erkeklerde ise Keşan Rasim Ergene Orta Okulu yaşadı…

ABONE OL
21 Şubat 2024 13:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Okul Sporları Dart Yıldız İl Birinciliği Müsabakaları’nda en büyük sevinci kızlarda Subaşı Şehit Mehmet Aydın Orta Okulu, erkeklerde ise Keşan Rasim Ergene Orta Okulu yaşadı.
Edirne’de düzenlenen Okul Sporları Dart Yıldız İl Birinciliği müsabakaları genç dart tutkunlarını bir araya getirerek dostluk ve rekabetin ön planda olduğu keyifli anlar yaşattı.
Edirne Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Dart Yıldız Orta Okul Müsabakaları’nda dereceye giren okullara madalyalar ve kupalar verildi.


KIZLAR SIRALAMASI:
1.Subaşı Şehit Mehmet Aydın Orta Okulu – Edirne / Meriç
2.İpsala Atatürk Orta Okulu – Edirne / İpsala
3.İsmail Güner Orta Okulu – Edirne / Merkez
4.Yeni Karpuzlu Mustafa Gergin Orta Okulu – Edirne / İpsala


ERKEKLER SIRALAMASI:
1.Keşan Rasim Ergene Orta Okulu – Edirne / Keşan
2.Hacıköy Orta Okulu – Edirne / İpsala
3.İpsala Atatürk Orta Okulu – Edirne / İpsala
4.İsmail Güner Orta Okulu – Edirne / Merkez
Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada dereceye giren tüm okulları tebrik edilerek, “Madalya ve kupalarını alan genç sporcular, gelecekteki müsabakalara motivasyon kazanarak ayrıldılar. Bu müsabakalar, gençlerin dart yeteneklerini sergileyerek sporun ve rekabetin önemini vurguluyor. Okul Sporları’nın bu etkinlikleri, gençlerin bir araya gelip spor yaparak hem eğlenmelerine hem de dostluklarını güçlendirmelerine katkı sağlamaktadır. Katılım sağlayan tüm öğrencilere, antrenörlere ve emeği geçenlere teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ