DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22362592,33%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

203 okunma

Vatan Partisi’nin adayı F. M. Oktay

2015 Genel Seçimlerinde Vatan Partisi Edirne Milletvekili Adayı olan Fatma Müzeyyen Oktay, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde bu kez Edirne Belediye Başkan Adayı olarak yarışacak…

ABONE OL
31 Ocak 2024 16:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2015 Genel Seçimlerinde Vatan Partisi Edirne Milletvekili Adayı olan Fatma Müzeyyen Oktay, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Vatan Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak yarışacak.
Vatan Partisi Edirne İl Başkanı Gürol Bora Ateş, Fatma Müzeyyen Oktay’ın adaylığını duyurduğu “Rant değil üretim için tüm partileri geçin Vatan Parti’sini seçin” başlıklı açıklamasında şunları kaydetti:
“Her seçim değişen yüzler, değişen vaatler, sadece logoları farklı temsil ettiği değerler aynı olan partiler arasında sıkışıp kaldınız. A partisinin adayı değişmiş, B partisinin arkasında büyük güç varmış, C partisi yeniden Edirne’yi yönetmeye talipmiş. Mevcut düzeni korumaya yönelik tüm adaylardan vazgeçin. Rantçı değil Halkçı programa sahip olan Vatan Partisini seçin.
Edirne’miz Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri, dünyada metrekare başına en fazla tarihi eser barındıran şehirlerinden biri, 3 nehrin buluştuğu, ülkemizin Avrupa’ya açılan kapısı, Başkentlik yapmış bir birikim, değerli toprakları üretime çok uygun. Tüm bu özellikleri ve daha fazlasını Edirne’de yaşamayan bir insana saydığınız zaman Edirne’nin çok gelişmiş bir kent olduğunu düşünecektir. Çünküolması gereken budur. Edirne’liler iyiye değil en iyiye layıktır. Ancak durum hiçte öyle değil. Musluktan akan çamurlu suyuna, bozuk yollarına, ulaşım çilesine bakıldığında Edirne 1990’larda kalmış bir kasaba görünümündedir.
Hesabını ve işini bilmez yönetimlerin sonu gelmiştir. Edirne Vatan Partisi’yle birlikte dürüst, halkçı, üretime dayanan, bir belediyecilik anlayışıyla yönetilecektir. 22 plakalı şehrimize 22 projeyle geliyoruz. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde tek tek açıklayacağız.
Bizim adayımız diğer partilerin adayları gibi para babası değil, gariban anası. Üniversitelerin bütçe dairesi başkanlıklarında görev yapmış Edirne’linin parasını çarçur etmeyecek, üretime aktaracak bir birikime sahip. tecrübesiyle Edirne’mizi refaha kavuşturacak, genç kadrolarımızla uyum içinde çalışacak bir aday. Edirne’ye kadın eli değecek, Edirne güzelleşecek, Edirne Üretim Devriminin kalesi olacak, adayımız sayın Fatma Müzeyyen Oktay. partimize, şehrimize, halkımıza hayırlı uğurlu olsun.
FATMA MÜZEYYEN OKTAY;
1949 yılında dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Personeli olarak 1975 yılından itibaren sırasıyla; Kültür Bakanlığı, Ege Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Bütçe Dairesi Başkanlığında görev yaptı. 2004 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bütçe Dairesi Başkan Yardımcısı iken emekliye ayrıldı. Emekli olduktan sonra, siyasi hayatına Vatan Partisi’nde başlayan Oktay, İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 Genel Seçimlerinde Vatan Partisi Edirne Milletvekili Adayı oldu. Ulusal Kanal ve TGB gönüllüsüdür.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ