DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352671,04%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

280 okunma

Özgür Özel Pazar günü Edirne’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, saha çalışmalarının çok olumlu geçtiğini, güzel tepkiler aldığını, parti içerisindeki 'küskünler' olarak tabir edilen kesimin yuvaya döndüğünü belirterek, “Şükrü başkan çok değer verdiğimiz bir parti büyüğümüz. Bizim aramızda zaten hiçbir mesele yok, olamaz da” dedi… CHP Adayı Gencan Akın, İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin canlı yayın teklifine yeşil ışık yakan ilk isim olurken, partisinin genel başkanı Özgür Özel'in de Pazar günü Edirne'ye gelip vatandaşlarla buluşacağını söyledi…

ABONE OL
6 Mart 2024 18:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’nin canlı yayın teklifine yeşil ışık yakan ilk isim olurken, partisinin genel başkanı Özgür Özel’in de Pazar günü Edirne’ye gelip vatandaşlarla buluşacağını söyledi.
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, kent gündemi ve seçim sürecini değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akın, saha çalışmalarının çok olumlu geçtiğini, güzel tepkiler aldığını belirtirken, parti içerisindeki ‘küskünler’ olarak tabir edilen kesimin yuvaya döndüğünü dile getirdi. Toplantıda, İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’nin canlı yayın teklifine yeşil ışık yakan ilk isim olan Akın, partisinin genel başkanı Özgür Özel’in de Pazar günü Edirne’ye gelip vatandaşlarla buluşacağını söyledi.


‘ÖZEL PAZAR GÜNÜ EDİRNE’DE OLACAK’
Saha çalışmalarıyla herkese ulaşmaya çalıştıklarını dile getiren Gencan Akın, “Saha çalışmalarında hep beraberiz, hep beraber hareket ediyoruz. Çalışmalarımız oldukça güzel bir şekilde devam ediyor. Sahada herkese ulaşmaya çalışıyoruz, çok güzel programlar oluşturuyoruz. Sahadaki heyecan da, tepkiler de çok güzel. O yüzden çok mutluyuz. Şu anda yapacağımız ve yapmış olduğumuz işlere odaklanıyoruz. Örgütümüz çok güçlü, ailemiz çok büyük. Bu büyük aileyle beraber mücadele ediyoruz. Pazar günü genel başkanımız Edirne’de olacak. Bununla ilgili duyuruyu da yapacağız. Muhtemelen saat 16.30 – 17.00 gibi bir programımız olacak. Proje tanıtım toplantımızı da Cumartesi olarak planlamıştık ama onu da Pazar günü gerçekleştireceğiz muhtemelen” dedi.


‘ESKİ YÖNETİCİ VE VEKİLLERİMİZLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ’
Partide geçmiş dönem yöneticileri, il başkanları ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini anlatan Akın, “Eski yöneticilerimizle, il başkanlarımızla, ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz, geçmiş dönem yöneticilerimizle bir araya geldik dün. Bu çok verimli ve çok güzel bir toplantı oldu. Zaten birlikte hareket ediyoruz, bundan sonra daha güçlü hareket etmemiz için ne yapılması gerektiğini istişare ettik. Çok verimli ve çok güzel bir toplantı oldu” diye konuştu.


‘ŞÜKRÜ BAŞKANLA HİÇBİR MESELEMİZ YOK, OLAMAZ DA’
Pazar günü Özgür Özel programında Şükrü Ciravoğlu’nun katılıp katılmayacağı yönündeki soruyu değerlendiren Gencan Akın, “Şükrü başkan çok değer verdiğimiz bir parti büyüğümüz. Gerçek bir partili. Dolayısıyla burada bana söz hakkı düşmez, kendi takdiridir. Benim Şükrü başkan her zaman söylediğim gibi çok değer verdiğim bir isim. Bizim aramızda zaten hiçbir mesele yok, mesele de olamaz. Hep beraberiz, beraber olmaya da devam edeceğiz. Bununla ilgili programı Şükrü başkan, kendisi nasıl takdir ederse öyle hareket edecek” ifadelerini kullandı.
‘TEPKİLERİ AŞMIŞ VAZİYETTEYİZ’
Parti içerisinde ‘küskün’ diye tabir edilen kesimin de yuvaya döndüğünü belirten Akın, “Bence döndüler çünkü dün yaptığımız toplantılarda da sahada da aldığımız hava bu yönde. Yani bu süreç kimsenin öngöremediği, kimsenin arzu etmediği bir süreçti. Bu süreç herkes açısından belli sıkıntıları da beraberinde getirdi. Ama hani gönül isterdi ki böyle olmasın. Geldiğimiz nokta bu. Tabii ki bazı tepkiler olacaktır, doğaldır ama biz şu anda bunları aşmış vaziyetteyiz. Ben her zaman Şükrü başkanla görüşüyorum. Yani aday adayı olduğumuz süreç itibariyle görüşmelerimiz zaten hep devam etti. Kendisini hastanede yattığı dönemlerde de hep ziyaret ettim. Hatta ilçe başkanımız da yaptı bu son ziyaretimizde de. Aramızda böyle bir diyalog kopukluğu yok. Tabii ki ilerleyen dönemlerde başkanımız da sağlığına kavuştuğunda hep beraber hareket edeceğimizi düşünüyorum. Yani bizim diyalog kanallarımız hep açık, açık olmaya da devam edecek” dedi.
‘SEDEFÇİ’NİN TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRİRİZ’
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’nin canlı yayın teklifine de yeşil ışık yakan Akın, “Hamdi başkanımız bizim de daha önce biliyorsunuz bir partilimiz, değer verdiğimiz bir abimiz. Tabii ki bunu değerlendiririz ama süreç benim için sahada çok hızlı geçtiği için kimi zaman bazı detayları kaçırıyorum, sizden duymuş oldum. Evet tabii değerlendiririz bunu da tabii ki” şeklinde konuştu.
‘ELEŞTİRİ VE TAVSİYELERE HEP AÇIK OLACAĞIZ’
Eleştiriye her zaman açık olarak kenti yönetmek istediklerini de dile getiren Gencan Akın, “Özellikle ifade etmek istiyorum; biz her zaman eleştiriye açık olacağız. Ben değil biz yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Toplumun her kesimiyle bir arada olacağız. Sivil toplum örgütleriyle de buluşuyoruz. Buluşmaya devam edeceğiz. Bizim burada ortak hedefimiz, sürece yönetim anlayışımızı sivil toplum örgütlerini de katmak. Onlar her zaman işbirlikçimiz olacak. Her zaman onlarla beraber hareket edeceğiz. Dolayısıyla eleştirilere bu anlamda onlardan gelecek tavsiyelere hep açık olacağız. Diğer taraftan tabii belli başlı konularda eleştiriler alıyoruz. Özellikle altyapı konusunda eleştirildiğimiz noktalar oluyor. Ulaşım konusunda eleştirildiğimiz noktalar oluyor. Şehirdeki yeşil alanlarla ilgili, sosyal donatılarla ilgili şikayetler alıyoruz. Ama zaten bunlar projelerimizde düzelteceğimiz, telafi edeceğimiz ve gerçekleştireceğimiz programlarla çözebileceğimiz konular. Dolayısıyla bu gelen şikayetleri, talepleri değerlendiriyoruz ve ona göre de çözümlerimizi hazır olan çözümlerimizi de tanıtım toplantımızda tüm vatandaşlarımıza sunmuş olacağız” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ