DOLAR 32,2476 -0.04%
EURO 34,6950 -0.09%
ALTIN 2.397,09-0,12
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2015330-0,89%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

736 okunma

Kadir Çakay halkın desteğinden memnun

31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde Edirne'de Belediye Başkanlığı adaylığı için AK Parti çevrelerinde Kadir Çakay'ın adı öne çıkmaya başladı...

ABONE OL
11 Aralık 2023 18:06
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanlığı için çeşitli partilerden isimleri geçen aday adayları arasında bazı isimler öne çıkmaya başladı. 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde Edirne’de Belediye Başkanlığı adaylığı için AK Parti çevrelerinde Kadir Çakay’ın adı öne çıkmaya başladı. AK Parti’nin Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Çakay, açıklamasında, ülkeyi 4 yıl daha AK Parti iktidarının yöneteceğini hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Edirne’nin değişim zamanı geldi. Edirne’mize hizmet etmek, yaşam kalitesini yükseltmek, şeffaf, temiz, güzel bir kent yaratmak, sorunlarını kararlılıkla çözebilecek bir yönetim anlayışı için yola çıktım” diyor.
Kirişhane semti sakinlerinden Çakay Ailesinin bir ferdi olan AK Parti Edirne Belediye Başkan Aday Adaylarından Kadir Çakay’ın, kamuoyundan büyük destek almaya başladığı belirtiliyor. “Yerli ve Milli aday” olarak öne çıkan Kadir Çakay için kamuoyunda, ” Doğru aday” yorumları yapılmaya başlandığı vurgulanıyor. Edirne’de siyasi parti gözetmeksizin, taraflı tarafsız, tüm toplumun, meslek gruplarının, emeklinin, öğretmenin, çiftçinin, işçinin, gencin yaşlının her kesimde Kadir Cakay’ın AK Parti’den Edirne Belediye Başkanı Adayı olması durumunda Belediye Başkanlığını kazanabileceği düşüncesinin öne çıkması dikkat çekiyor.
KADİR ÇAKAY’IN SOSYAL VE TİCARİ YAŞAMI
Edirne’de uzun yıllar Edirne Genç İşadamları Derneği ve Kızılay Şube Başkanlıkları yanında birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak görev alan Kadir Çakay, süreçte ziyaret ettiği birçok kesimden olumlu tepki alıyor. Selanik Göçmeni bir ailenin oğulları olan Kadir Çakay’ın, bugüne kadar sosyal hayatta ve ticaret hayatında yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu kaydeden vatandaşlar, “İktidar partisinin gücü Kadir Çakay’ın tecrübesi, başarısı ve bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu sivil toplum örgütlerindeki ve kendi işindeki başarısı yanında yurt dışında üç ülkede NATO kapsamında yüzlerce çalışanı olması, ufkunun ne kadar geniş ve ne kadar başarılı bir kişiliğe sahip olduğunu açıkça gösteriyor” diyerek Çakay’a yüksek şans veriyor. Kadir Çakay, Türkiye dışında Kosova, İtalya ve Belçika’da inşaat sektöründeki yatırımları nedeniyle “Uluslararası Profil” olarak nitelendiriliyor.
“YERLİ VE MİLLİ BİR ADAY ADAYI, DOĞRU ADAY KADİR ÇAKAY”
Öte yandan Kadir Çakay ve ekibi de, AK Parti’den aday adaylığını açıkladıktan sonra, şehrin değişik mahallelerinde ev ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Kadir Çakay, kamuoyundan gördüğü destek karşısında çok mutlu ve iddialı olduğunu belirterek, “Edirne 31 Mart seçimlerinde susuzluktan, çamurdan kurtulmak istiyor” değerlendirmesini yaptı. Özellikle mahalle ziyaretlerinde kısa sürede etrafında toplanan kalabalık ve kendisine gösterilen ilgi nedeniyle, projelerinin daha bir bölümünü açıklamasına rağmen toplumda büyük karşılık bulması, “Yerli ve Milli Aday Adayı, Kazanacak Aday Kadir Çakay” sloganları ile değerlendiriliyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ