DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2153906-0,10%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

926 okunma

CHP’de ilçelerde aday adaylarının tam listesi

Cumhuriyt Halk Partisi'nin ilçelerdeki aday adaylıklarında da geçmiş veya halen görevde olan belediye başkanlarının da isimleri yer alıyor.

ABONE OL
11 Aralık 2023 18:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyt Halk Partisi’nin ilçelerdeki aday adaylıklarında da geçmiş veya halen görevde olan belediye başkanlarının da isimleri yer alıyor. Keşan’da CHP’nin önceki belediye başkanı Mehmet Özcan tekrar aday adayı oldu ve 5 yeni isimle yarışacak. Keşan Belediye Başkanlığı için CHP’den; Ender Mağden, Ferudun Tümer, Mehmet Özcan, Mustafa Bezbaş, Orhan Çakır ve Şenol Yalı isimlerinden biri partinin başkan adayı olacak.
Keşan’ın Beğendik Belde Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Muhammet Örnek, Yenimuhacir Belde Belediye Başkanlığı için ise Tamer Kıral aday adaylıklarını açıkladı. Her iki belde belediye başkanı da seçimsiz olarak beldelerinde tekrar aday oldular. Keşan ilçesinde İl Genel Meclisi için 17 isim, belediye meclisi için ise 43 isim aday adaylığı başvurusunda bulundu. Su isimler de alfabetik sıraya göre şöyle :
KEŞAN İL GENEL MECLİSİ ÜYELİĞİ ADAY ADAYLARI : Aladdin Öztürk, Cemal Özdemir, Emre Şevik, Erdinç Can, Erol Meyva, Eyyup Kavazlar, Halil Büyükyatıkçı, Hüseyin İnce, Mehmet Ali Yetim, Mehmet Güneş Yılmaz, Nedim İşlek, Olgu Karataşoğlu, Ömür Çakıcı, Selahattin Gündüz, Sertan Özmen, Sezgin Gündoğdu, Vedat Koyuncu
KEŞAN BELEDİYE MECLİSİ ÜYELİĞİ ADAY ADAYLARI : Aydın Meriç, Batuhan Tezmen, Bayram Şeker, Şakir Bilgin Atlı, Burak Kadeş, Cahit Kemer, Can Boz, Cengizhan Aktan, Cevdet Karagöz, Çiğdem Çeliktuğ Öztürk, Coşkun Düdük, Doruk Sarmış, Ece Gülay, Ercan Dumoğlu, Erkan Gözkan, Ethem Sakızcıoğlu, Gerçek Gürel, İbrahim Dinç, İrfan Yazgılı, Şuayip İsmail Büyükvarlık, Kubilay Öztürk, Leyla Atılgan Erdoğan, Mehmet Meriç, Mehmet Tabarlı, Mertcan Özkaya, Mitat Beyazoğlu, Muharrem Çirozlar, Murat Karavil, Mustafa Ak, Mustafa Naci Öztürk, Nasip Çakır, Nermin Arhatır, Nurettin Özmen, Olcay Soran, Önkal Kılavuz, Onur Uluca, Saim Çağan, Salim Yatıkçı, Süleyman Gürsel Paçaman, Taner Balta, Yılmaz Başol, Yılmaz Karataşoğlu, Zafer Kılavuz


UZUNKÖPRÜ BELEDİYE VE MECLİS ADAY ADAYLIKLARI
Uzunköprü ilçesinde belediye başkan aday adaylıklarında önceki belediye başkanı Enis İşbilen ve mevcut başkan Özlem Becan’ın yanısıra Edip Can Yayalar ve Alp Türkyılmaz CHP’den başkan adayı olabilmek için yarışacak. Kırcasalih Belde Belediye Başkan Adaylığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü tek aday olurken, belde belediye meclis üyesi aday adaylıkları için de Selahattin Dalar, Selçuk Kaçak ve Ergin Pencik, Mehmet Gülşen ve Zafer Taş başvuruda bulundu.
UZUNKÖPRÜ İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYLARI : Ata Tülü, Mustafa Üstün, Ahmet Sarıgül, Kamil Özgür Özkan, Hacer Doğrugüven, Hilmi Zangar, Tamer Şahin, Enver Erkan, Aynur Cengiz, Koral Koloğlu, Yaşar Sasa
UZUNKÖPRÜ BELEDİYE MECLİS ADAY ADAYLARI : İsmail Engin Kırağası, Zihni Özdemir, Ertan Erbil İşeri, Menşure Aybek, Serkan Çalık, Taner Gültiken, Münir Başkıran, Mehmet Arda, Muammer Çetiner, Muharrem Özgen, Hidayet Kahveci, Osman Aydın, İlkay Aydemir, Düriye Sezer, Ali Bülent Ulusoy, Sedat Saygın, Fatih Çağlayan Manga, Berfu Teker, Kaan Tosun
ENEZ BELEDİYE VE MECLİS ÜYELİKLERİ ADAY ADAYLARI
Enez’de Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Ege Sakin, Halit Çelik, Özkan Günenç ve Ümit Kurt kayıt yaptırdı.
ENEZ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ADAY ADAYLARI : Erol Açık, İlknur Özkan, Kamuran Çelik, Salih Akar, Şenol Kılıç, Servet Bulut ve Vedat Avcı il genel meclisi üyesi aday adaylığı için başvuruda bulundu.
ENEZ BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ ADAY ADAYLARI : Ahmet Güç, Ali Özlükan, Ayhan Gülmez, Berna Özay İşcan, Bilal Sevinç, Bülent Demir, Erol Cellek, Gülhan Bereceli, Hüseyin Çakaloğlu, İsmail Esengin, Kemal Çelik, Mert Ali Dudu, Nadir Yormaz, Olcay Aktaş, Osman Akçay, Pınar Savcu, Salih Savcu, Şükran Şentürk, Zeynel Konık
İPSALA İLÇESİ BELEDİYE VE MECLİS ADAY ADAYLARI
İpsala’da CHP’den üç belediye başkan aday adayı Cenan Tetik, Savaş Kurtbaba ve Gürel Kale adaylık için yarışacak. İpsala’da İl Genel Meclisi için Ahmet Özkan, İsmail Aliş, Ahmet Murat Gürler, Cevdet Kurt, Sedat Bilgin, Tevfik Şahinbaş, Belediye Meclisi aday adaylığı için ise Ahmet Türenli, Caner Tanır, Ersin Güler başvuruda bulundu.
YENİKARPUZLU VE ESETÇE
İpsala’nın Yenikarpuzlu Belde Belediye Başkan aday adaylığı için Hasan Atalay ve Ahmet Köprü yarışırken, Esetçe Belde Belediye Başkan Aday adaylığı için İbrahim Örs başvuruda bulundu.
MERİÇ İLÇESİ BELEDİYE VE MECLİS ADAY ADAYLARI
Edirne’nin Meriç ilçesinde belediye başkan adaylığı için mevcut başkan Erol Dibek ile Veli Demir ve Hasan Karaca aday adaylığı başvurusunda bulundu. Meriç’te İl Genel Meclisi Üyesi aday adaylıklarında da Fevzi Berk, Özcan Soyupak, Niyazi Yoldaş, Hüseyin Künteci, Orhan Gürez ve Murat Topal listeye girebilmek için yarışacak.
KÜPLÜ VE SUBAŞI
Meriç ilçesinin Küplü Belde Belediye Başkan Adaylığı için Gökmen Altay, Subaşı Belde Belediye Başkan Adaylıkları için Ersöz Zümbül, Mahmut Yakut Kılıç, Subaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylığı için ise Hasan Kesici başvuruda bulundu.
HAVSA BELEDİYE VE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI
Havsa ilçesi Belediye Başkan aday adaylığı için CHP’den üç isim; Hüseyin Özden, Özcan Arslan ve Yıldırım Sain başvuruda bulundu. İl Genel Meclisi için Ercan Kez, Fedai Işık, Serdar Çığla, Tunay Aslan; Belediye Meclisi Üyesi aday adayları için ise Ahmet Yaran, Ayşe Sulmaz, Basri Mercan, Cafer Gürsel, Celil Tekin, Eren Baş, Mine Kıyak, Ömer Devrim Koyunlu, Osman Kabak, Recep Çan başvuruda bulundular.
SÜLOĞLU BELEDİYE VE MECLİS ÜYESİ ADAYLIKLARI
Sülloğlu’da Belediye Başkanlığı için tek aday adayı mevcut başkan Mehmet Ormankıran olurken, İl Genel Meclisi Üyesi aday adaylıkları için ise İrfan Yeğitoğlu, Mahmut Büyükada, Remzi Subaş, Tarık Kenan Parlar ve Turhan Zogo başvuruda bulundu.
LALAPAŞA BELEDİYE VE MECLİS ÜYESİ ADAYLIKLARI
Lalapaşa’da CHP’den aday adaylığı için tek başvuru Zafer Sezgin Geldi’den geldi. İl Genel Meclisi üyeliği için ise Fikret Zobar, Halil Akdağ, Yücel Yüksel, Ahmet Taşdelen aday adayı oldular.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ