DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

280 okunma

İYİ Parti’den ‘CHP’ stratejisi!

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) aday açıklamasını bekledikleri için bugüne kadar Edirne belediye başkan adayını belirlemediklerini belirterek, "Biz CHP'nin aday açıklamasını bekleme kararı almıştık, bu yönde bir stratejimiz vardı. Genel merkez de bizi bu şekilde yönlendirmişti. Çarşamba gününe kadar bu işi sonuçlandırmak istiyoruz çünkü artık son 45 - 50 güne girdik yaklaşık. Bundan sonra da altyapımız hazır, hemen sahada çalışmalara başlayacağız" dedi…

ABONE OL
5 Şubat 2024 17:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) aday açıklamasını bekledikleri için bugüne kadar Edirne belediye başkan adayını belirlemediklerini söyledi.
Siyasi partilerin çoğunluğunun belediye başkan adaylarını açıkladığı Edirne’de, İYİ Parti’nin henüz bir isim belirlememesi merak konusu oldu. Konuyla ilgili konuşan İYİ Parti İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, CHP’nin aday belirlemesini bekledikleri için henüz bir isim açıklamadıklarını söyledi. Engin, Çarşamba günü yapacakları toplantıyla Edirne adayını belirleyeceklerini belirtti.
Çarşamba günkü toplantının ardından kararlarını genel merkeze bildireceklerini anlatan Engin, “Biz CHP’nin aday açıklamasını bekleme kararı almıştık, bu yönde bir stratejimiz vardı. Genel merkez de bizi bu şekilde yönlendirmişti. CHP’nin adayı belirlendi. Dolayısıyla biz de yönetimimizle ve vekilimizin de katılacağı bir yönetim kurulu toplantısında adayımızı belirleyip önümüzdeki günlerde bu adayın etrafında toplanıp bu çerçevede hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz. O nedenle bugüne kadar bekledik. Bizde sistem şu şekilde ilerliyor; biz burada yönetim olarak bir karar alıyoruz, aday önerilerimizi sıralıyoruz. Ona göre Ankara’ya gönderiyoruz ve en son nihai kararı Ankara bize bildiriyor. Ama tabii ki muhtemelen bizim burada yapacağız sıralama göz önünde bulundurulur. Ona istinaden de onların verdiği kararla belirlenen kişinin etrafında toplanıp devam edeceğiz. Çarşamba gününe kadar bu işi sonuçlandırmak istiyoruz çünkü artık son 45 – 50 güne girdik yaklaşık. Bundan sonra da altyapımız hazır, hemen sahada çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ