DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22367861,24%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

181 okunma

İpçi’den gönderme!

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Özben İpçi, Edirne'nin bozulan yolları ve artan çukurlara dikkat çekti.

ABONE OL
15 Aralık 2023 17:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Özben İpçi, Edirne’nin bozulan yolları ve artan çukurlara dikkat çekti.
İYİ Parti’den geçtiğimiz günlerde Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Avukat Özben İpçi, dün gerçekleştirdiği etkinlikle, kentin bozuk yolları ve artan çukurlara dikkat çekti. İpçi, Kocasinan Mahallesi’nde yol üstünde bulunan bir çukura, üstünde ‘Recep Gürkan Çukuru’ yazılı dubayı yerleştirerek isim verdi.
‘ETKİN MUHALEFET YAPTIĞIMIZI GÖSTERMEK İSTİYORUZ’
Edirne’de bozuk yolların çokluğuna dikkat çeken İpçi, “Bulunduğumuz yer Edirne’nin girişi sayIlabilecek, Edirne’ye gelenlerin ilk gördüğü noktalardan birisi. Halkımızdan “muhalefet yok, sorunları ortaya koymuyorlar, eleştirmiyorlar” sözlerini değerlendirerek bugün şehrimizin sorunlarından birini daha halkımız için bir kez daha vurgulamak, etkin muhalefet yaptığımızı göstermek için buradayız” dedi.
‘ÇUKURA RECEP GÜRKAN ÇUKURU ADINI VERDİK’
Yetkililerin, halkın isyanına kulak vermesini dilediğini söyleyen İpçi, “Edirne’nin bakımsız ve çukur dolu yollarını dile getirmek, çözüm için yetkilileri hareketlendirmek adına, Edime Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan’ın da eleştiriye ne kadar açık ve nüktedan olduğunu da bilerek, önünde bulunduğumuz haftalardır yolun ortasında duran bu çukura “Recep Gürkan Çukuru” adını vermek istedik. Hayırlı uğurlu olsun, umarım yetkililer halkın isyanına kulak vererek, ağır kış şartları başlamadan bu soruna acil bir çözüm bulurlar. Sorunun çözümünde bir katkımız olursa ne mutlu bizlere” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ