DOLAR 32,9573 -0.11%
EURO 35,8819 -0.04%
ALTIN 2.529,730,89
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22254513,77%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

243 okunma

İba’dan CHP’ye ‘etik değil’ yorumu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Belgin İba, CHP'de adaylıktan çekilen Şükrü Ciravoğlu'nun istifa ettirilmesinin etik olmadığını belirtirken, başkanlığa talip en güçlü iki adayın da kadın olmasının çok güzel ve keyifli olduğunu söyledi…

ABONE OL
25 Şubat 2024 18:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
AK Parti Belediye Başkan Adayı Belgin İba, CHP’de adaylıktan çekilen Şükrü Ciravoğlu’nun istifa ettirilmesinin etik olmadığını söyledi. İba, “Etik olmadı bence. Kendisi istifa etseydi bence çok daha etik olurdu. Tabi bu durum onların iç meseleleri, bizi çok ilgilendirmiyor. Biz kendi tarafımıza, kendi saha çalışmalarımıza bakıyoruz” dedi.
AK Parti Belediye Başkan Adayı İba, CHP’de Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu’nun adaylıktan çekilmesini yorumladı. İba, Ciravoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle çekilmesinin yanında istifa ettirildiği yönündeki söylentilere değinerek, bunun etik olmadığını ifade edip, “Kendisi istifa etseydi bence çok daha etik olurdu” dedi.
Söz konusu sorunun CHP nin iç problemi olduğunu, kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden İba, “Şükrü beyin sağlık sorunları nedeniyle ayrılması başka, istifa ettirilmesi başka bir durum. Etik olmadı bence. Kendisi istifa etseydi bence çok daha etik olurdu. Tabi bu durum onların iç meseleleri, bizi çok ilgilendirmiyor. Biz kendi tarafımıza, kendi saha çalışmalarımıza bakıyoruz. Umarım Edirne’ye en iyi hizmet edecek olan, en güzel hizmetleri, yatırımları getirecek olanın yolu açık olur. Ben kendi adıma ve ekibim adına bir iddia koyuyorum ortaya diyorum ki; biz daha iyi yönetiriz, tecrübemiz, sahadan gelişimiz, birikimimiz bu konuda çok güçlü. Edirne’ye hizmet etmek istiyoruz, bunca yıldır da Edirne’nin hak ettikleri hizmetleri aldığına inanmıyoruz. Biz de diyoruz ki, sorunları çok iyi biliyoruz, bunları sahada hatmettik, şimdi hizmete dökme zamanı” diye konuştu.
‘EN ÇOK HAKEDENİN OLSUN’
Edirne’de başkanlığa talip en güçlü iki adayın da kadın olmasının çok güzel ve keyifli olduğunu da belirten İba, “Bence iki kadın adayın yarışacak olması güzel ve çok keyifli. Kadınlar biraz daha centilmen oluyor tabii ki, siyasette nezaket çok önemli. Ben hep nezaketi bozmadan yarışmaya gayret ettim. Yine aynı şekilde devam etmeyi arzu ediyorum. İnşallah en çok çalışanın, en çok hak edenin olsun” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ