DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

268 okunma

İba’dan 31 Mart eforu!

Edirne merkezde CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarını henüz belirlememesi nedeniyle meydan adeta kendisine kalan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, şehrin esnafıyla bir araya gelmeye devam ederken, hane ziyaretlerini de sürdürüyor…

ABONE OL
22 Ocak 2024 17:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne merkezde CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarını henüz belirlememesi nedeniyle meydan adeta Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’ya kaldı.
İba, şehrin esnafıyla bir araya gelmeye devam ederken, hane ziyaretlerini de sürdürüyor. Edirne’nin ihtiyaçlarını anlamak ve vatandaşın beklentilerini karşılayabilmek için dinlemenin şart olduğunu ifade eden Belgin İba, “Hemşehrilerimizin görüşleri ile, Hep Birlikte Edirne diyerek Edirne’yi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.
“Vatandaşlarımızı dinlemeye devam edeceğiz”
İba, Edirne Börekçisi İşletme sahibi Kemal Öztürk’ü dükkanında ziyaret etti. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği ziyarette İba, vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinledi.
Sokağın sesini duymanın şart olduğunu dile getiren İba, “Edirne’nin ihtiyaçlarını anlamak, vatandaşımızın beklentilerini karşılayabilmek için önce dinlemek şart Dinlemeye devam edeceğiz Hemşehrilerimizin görüşleri ile, Hep Birlikte Edirne diyerek Edirne’yi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.
“Sen, ben, o demeyecek, Hepimiz diyeceğiz”
İba, ardından Topçuoğlu Börekçisi İşletmecisi Cengiz Topçu’yu ziyaret etti, işletmenin kadın çalışanları ile de sohbet etti.
Çalışanlara hayırlı işler dileyen İba, adım adım Edirne’yi gezmeye devam edeceklerini belirterek, “Herkesi dinleyeceğiz, her görüşe kulak vereceğiz. Sen, ben, o demeyecek. Hep Birlikte Edirne diyeceğiz.” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.


Hane ziyaretleri
İba ‘Hane Hane Edirne’ programı çerçevesinde Nişancıpaşa, Fatih, Şükrüpaşa, Abdurrahman ve Sarıca-paşa Mahallesi’nde vatandaşların evine misafir oldu.
İba, Nişancıpaşa Mahallesinde Tevhide Göze’nin evinde okuttuğu duaya misafir oldu. İba, “Tevhide Teyzemizin hayır duasına katıldık, hayırlar için, güzellikler, iyilikler için hep birlikte “amin” dedik. Gönüllerin bir olduğu, kalplerimizin bir attığı nice buluşmalarımız olsun. Birliği-miz, beraberliğimiz daim olsun.” dedi.
“Biz, her şeyden önce bu güzel gönüllerinize talibiz”
Ardından Fatih Mahallesi’nde Nurcan ve Gürol Çömlek çiftinin evlerine konuk olan İba, evlerinin kapılarını açan çifte ve komşularına teşekkür etti.
Her şeyden önce gönüllere talip olduklarını belirten İba, “Sizlerden gelen bu muazzam destek, gözlerinizde ve yüreklerinizde bizlere olan güven ve inanç; Edirne’yi güzelliklerle buluşturma yolunda en büyük motivasyonumuz.” İfadelerini kullandı.
“Biz Edirne’ye hizmetkar olmak için bu yolda yürüyoruz”
Şükrüpaşa Mahallesi’nde Özge ve Halim Şimşek çiftinin misafirliğinde Olin Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İba, “Öyle büyük bir heyecan ve coşkuyla karşıladılar ki bizleri; aynı coşkuyu Edirne’mizi gerçek belediyecilik anlayışıyla buluşturduğumuz gün de hep beraber yaşayacağız inşallah dedi.”
Özge ve Halim Şimşek’in evinde sohbet ederek güzel vakit geçiren İba, “Gencisi, yaşlısı. Kadını, erkeği,çocuğu. Biz Edirne’yi her bir ferdiyle seviyoruz. Biz Edirne’ye hizmetkâr olmak için bu yolda yürüyoruz!” ifadelerini kullandı.
“Hep Birlikte Edirne”
Daha sonra Abdurrahman Mahal-lesi’nde Umut Can ve Mehtap Bayuk çiftinin hanesine misafir olan İba, çiftin komşuları ve yakınlarıyla sohbet etti. Çiftin küçük kızları Masal ile yakından ilgilenen İba, “Bir de güzel “Masal”ları vardı ki; gözlerine bakıp ellerini tutmak enerjimizi tazeledi. Bu pırıl pırıl gözlere bakarken, omuzlarımızda onlara bırakacağımız şehrin sorumluluğunu hissediyoruz. Masal’a ve tüm evlatlarımıza sözüm olsun.” dedi.
Ardından Sarıcapaşa Mahallesi’nde Tansel ve Almina Pazarcıklıer çiftinin evine misafir olan İba, destekleri ve ev sahiplikleri için teşekkür etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ