DOLAR 32,9525 -0.1%
EURO 35,8346 -0.1%
ALTIN 2.529,930,90
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22264123,76%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

173 okunma

İba’dan saha gezileri!

ABONE OL
4 Mart 2024 16:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Gerçekleştirdiği programlarda gündüz sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelmeye özen gösteren Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, akşamları ise mahalle buluşmaları gerçekleştiriyor. Projelerini tek tek anlatan İba, vatandaşlardan Edirne’nin geleceği için desteklerini istiyor.
“Edirne’yi kadınlar ile güzelleştireceğiz”
İba, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Edirne Şube Başkanı Nadire Gül Özbaşaran ve yönetim kurulu üyelerinin emekleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde düzenlenen “Cumhuriyetin Kadınları Atatürk’ün İzinde” projesinin tanıtım konferansına katıldı.
Türk kadınını, Atatürk’ün izinde hayatın her alanında aktif şekilde görmek için, Edirne’de ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen İba, kenti kadınlar ile güzelleştirecek, birlikte büyüyeceklerini dile getirdi.
İba, Taner ve Sedef Nur Buldurki çiftinin nikah törenine katıldı. Buldurki ve Göksu ailelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan İba, çifte mutluluklar diledi.
İba, Şükrüpaşa Mahallesi’nden Kübra ve Erdinç Avcı çiftinin evlerine misafir oldu. Konuklarıyla da bir araya gelen İba, güzel bir Pazar sohbeti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Karaağaç Mahallesi’nin birbirinden güzel caddelerini dolaştıklarını, açık havanın tadını çıkaran vatandaşlar ile sohbet ettiklerini ifade eden İba, aynı zamanda esnafları da ziyaret etti.
Vatandaşlara projelerinden bahseden İba, talepleri ve önerileri dinleyip not aldı.
Çok yakında daha yeşil alanı olan, çok daha güzel yeşil bir çehresi olan, her imkanıyla çok daha farklı bir Edirne’de aynı güzellikleri paylaşacaklarını söyleyen İba, birlikte başaracaklarını dile getirdi.
İba sonrasında, Semiha ve Berkan çiftinin nikah törenine katıldı. Nikahta şahitlik eden İba, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.


“Şehrimizi sporun merkezi haline getireceğiz”
Çamlık Park’ta Beşiktaş- Galatasaray maçını vatandaşlar ile birlikte izleyen İba, büyük bir coşkuyla karşılandı.
İba’ya vatandaşlar tarafından Beşiktaş atkısı hediye edildi.
Futbolun dostluk olduğunu ifade eden İba, “Biz de Edirne’mizde, futbola ve diğer tüm spor dallarına destek verecek; şehrimizi sporun merkezi haline getireceğiz” dedi.


“Yeni Edirne için, hep birlikte, tüm hemşehrilerimizle tek yürek oluyoruz”
İba, son olarak İbrahim Ay Caddesi üzerindeki kahvehaneleri ziyaret etti. Vatandaşlar ile Edirne’nin sorunlarını ve beklentilerini konuştuklarını dile getiren İba, projelere ve kendilerine olan destekleri ile çok güçlü ve çok güzel bir Edirne’nin kapılarını araladıklarını söyledi.
İba, Yeni Edirne için hep birlikte, tüm vatandaşlar ile tek yürek olacaklarını belirtti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ