DOLAR 32,9573 -0.11%
EURO 35,8819 -0.04%
ALTIN 2.529,730,89
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22254513,77%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

236 okunma

Edirnespor’a bağış asılsız!

CHP Edirne İl Başkanı Samet kahraman, “Memleketi açlığa mahkum edenler Edirne'nin problemlerini çözeceğiz diyor. Şaka gibi” dedi… Ak Parti adayı İba'nın Edirnespor Kulübü'ne bağış yaptığı şeklinde kamuoyuna yansıyan paylaşımların asılsız olduğunun ortaya çıktığını belirten Kahraman, söz konusu yardımın Sportoto'nun özel idareler aracılığı ile spor kulüplerine aktardığı kaynak olduğunu bildirdi…

ABONE OL
4 Mart 2024 13:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne İl Başkanı Samet kahraman, “Memleketi açlığa mahkum edenler Edirne’nin problemlerini çözeceğiz diyor. Şaka gibi” dedi. Ak Parti adayı İba’nın Edirnespor Kulübü’ne bağış yaptığı şeklinde kamuoyuna yansıyan paylaşımların asılsız olduğunun ortaya çıktığını belirten Kahraman, söz konusu yardımın Sportoto’nun özel idareler aracılığı ile spor kulüplerine aktardığı kaynak olduğunu bildirdi.
CHP İl Başkanı Kahraman yaptığı yazılı açıklamada, TÜİK’in enflasyon rakamını yıllık yüzde 67,07 olarak açıklarken ENAG’a göre ise bu rakamın yüzde 121,98 olduğuna dikkat çekerek, “Bu oran son 22 yılın en yüksek enflasyon rakamıdır. Ak Parti iktidarı enflasyonda çok eleştirdiği ‘eski Türkiye’yi’ enflasyonda geçmiştir. Ülkemizi daha da karanlık günler beklemektedir. Seçim ekonomisi dahi mutfaktaki yangını söndürmemektedir. Halkın refahı ve mutluluğu için hiçbir proje üretmeyen, ekonomik sorunlara çözüm bulamayan Ak Parti yerelde iktidara talip olmaktadır. Memleketi açlığa mahkum edenlerin Edirne’nin problemlerine hiçbir çözümü olamaz. Çünkü Ak Parti elini attığı her işte toplum menfaatini değil yandaş çıkarlarını gözetmektedir” dedi.
Ak Parti ile devletin içiçe geçtiğini daha önce de defalarca belirttiklerini belirten Kahraman,şöyle devam etti:
“Şimdi ise Ak Parti adayının bir kısmı Edirne Valiliği tarafından başlatılmış olan bir çok Valilik projesini kendi projesi olarak lanse etmiştir. Ya proje üretecek kapasiteleri yoktur ya da Edirne Valiliği’ni seçim ofisi olarak görmektedir. Zaten kamu kurumlarına yaptıkları ziyaretler ve okullarımızın öğretmenlerini zorla seçim çalışmalarına taşımaları da bunu net bir şekilde göstermektedir.
Seçim projeleri Valilikten, seçim çalışması kamu personelinden, kaynak özel idareden.
Ak Parti adayının Edirnespor Kulübü’ne bağış yaptığı şeklinde kamuoyuna yansıyan paylaşımların ise asılsız olduğu ortaya çıkmıştır. Sportoto’nun özel idareler aracılığı ile spor kulüplerine aktardığı kaynağın Ak Parti Edirne Belediye Başkanı adayına mal edilmesi bizlerde büyük şaşkınlık yaratmıştır. Ak Parti adayını devletin finanse etmesi, devletin imkanları ile yapılan bir kaynak aktarımının Ak Parti adayının bağışı gibi aktarılması kabul edilir bir durum değildir. Edirne İl Özel İdaresi yetkililerinin, Edirne Valiliği’nin Edirnespor Kulübü yönetiminin ve Ak Parti adayının bu konuda gerçekleri kamuoyuyla paylaşması zorunludur.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ