DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2153906-0,10%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

287 okunma

Gündüz dükkan, akşam konut!

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla başlatılan saha ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor…

ABONE OL
26 Ocak 2024 17:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla başlatılan saha ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, sorunları yerinde dinleyerek talepleri not alıyor.
Saha çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyareti yapan İba, kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergi açılışına katıldıktan sonra iş yerlerini dolaşarak çalışanlarla ve vatandaşlarla buluştu.
Mağaza çalışanları ve vatandaşlarla sohbet eden İba, “Her birinin gönlündeki Edirne’yi sorduk, biz gönlümüzdeki, hayalimizdeki ve projelerimizdeki Edirne’mizi anlattık. Hep diyoruz ya, hayaller bir, kalpler bir. Bu şehri, hepimizin şehri yapacağız! Edirne’mizde ulaşımdan, istihdama, altyapıdan, kültürel ve sanatsal faaliyetlere kadar birçok konuda eksik olan ne varsa hayata geçirmek ve burayı yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalar yapacağız” dedi.


Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, Muammer Aksoy Caddesi ve Vali Konağı mevkiindeki esnafı ziyaret etti.
Her zaman ilk günkü aşkla ve sanki yarın seçim olacakmış gibi durmadan çalıştıklarını söyleyen İba, “Halkımızın ve esnafımızın güleryüzü, içten ve samimi destekleri, Edirne’mizi güzelleştirme ve hep birlikte yönetme yolunda kattıkları motivasyonun değeri çok büyük. Her birimizin hak ettiği Edirne’ye kavuşacağız. Çok az kaldı. Yaptığımız her ziyarette, çaldığımız her kapıda ve sıktığımız her elde ilgiyle karşılanıyoruz. Desteğiniz gücümüze güç katıyor. Kentimizin örnek şehir olması ve hak ettiği hizmeti alması için elimizden geleni yapıyoruz. Artık, değişim ve gelişim zamanı” şeklinde konuştu.


Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ‘Hane Hane Edirne’ programı ziyaretleri çerçevesinde Şükrüpaşa ve Nişancıpaşa Mahallelerinde vatandaşların evlerine konuk oldu.
‘Hane Hane Edirne’ ziyaretleri çerçevesinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve kalplere dokunmaya devam edeceklerini söyleyen İba, Artık Edirne için kaybedecek bir dakika bile olmadığına ve vatandaşların hak ettiği hizmetleri alma zamanı olduğuna dikkat çekerek ziyaret ve çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini ifade etti.
Şükrüpaşa Mahallesi’nde Sevinç Gökçe, Nişancıpaşa Mahallesi’nde de Seyran Özdemir’in evine konuk olan İba, “Güzel sohbetlerde bulunduk, çok keyifli bir akşam geçirdik. Destekleriniz, dualarınız çok kıymetli. Hep birlikte çok güzel işler başaracağız!” ifadelerine yer verdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ