DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

181 okunma

Gencan Akın’a Tamaylıgil ve Hançerli desteği

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın'a Arasta Çarşısı ziyaretinde, partinin önceki dönemlerde genel sekreterlik, genel başkan yardımcılığı ve parti sözcülüğünü yapan eski milletvekili Bilhun Tamaylıgil ile Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli eşlik etti

ABONE OL
21 Mart 2024 17:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın’a Arasta Çarşısı ziyaretinde, partinin önceki dönemlerde genel sekreterlik, genel başkan yardımcılığı ve parti sözcülüğünü yapan eski milletvekili Bilhun Tamaylıgil ile Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli eşlik etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Selimiye Camisi’nde Arasta Çarşısı esnafını gezen Akın’a dün partinin önceki dönem genel sekreterlik, genel başkan yardımcılığı ve parti sözcülüğünü yapan eski milletvekili Bilhun Tamaylıgil ile Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli de eşlik etti.


‘ÇOK GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ’
Ziyaretle ilgili konuşan Belediye Başkanı Adayı Gencan Akın, “Halkın çok büyük bir coşkusuyla karşı karşıyayız. Elimizden geldiğince tüm esnaflarımızla görüşmeye çalışıyoruz. Projelerimizden bahsederek fikir alıyoruz. Bugün de misafirlerimiz geldi. Biz çok güçlü bir aileyiz. Ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz sonucu gerçekten çok samimi ve gerçek bir tepki alıyoruz vatandaşlarımızdan. Yeni yönetim anlayışımızda ben değil, biz olma zamanının geldiğini ziyaretlerimde tüm halkıma sunuyorum. Bir şekilde sorunların hepsini hep birlikte çözeceğiz. Ulaşılabilir bir belediye olacağımızın sözünü veriyoruz. Belediye herkesin evi. Emeklilerimiz en sıkıntıda olan kesim. Değerli büyüklerimizi çok önemsiyoruz. Yaşadıkları ekonomik zorluğun farkındayız. Açıkladığımız projelerde onlara yardım eli niteliğinde projelerimiz mevcut. Bu projelerden biri yapacağımız elektrik, doğalgaz faturası desteği. Keşke elimizden daha fazlası gelse” dedi.


‘CHP’NİN MEŞALESİ EDİRNE’DE YANMAYA DEVAM EDECEK’
CHP’li Tamaylıgil de, kendisinin de bir Trakya kızı olduğunu, Edirne’yi çok sevdiğini belirterek, “Ben aslen Lüleburgazlıyım, bir Trakya kızıyım. Tabi ki de ziyaret amaçlarımızdan biri, CHP’mizin adayı Filiz Gencan Akın’ın başarılarını, ziyaretlerini görmek ve gelecekteki yapacağı çalışmaları halkımızla paylaşmak için geldik. İstanbul Yönetim Kurulu üyeleri ve Avcılar Belediye Başkanımız Sayın Turan başkanımızla birlikte destek amaçlı buradayız. Hep beraber hem yerelde hem Türkiye’deki değerlendirmeleri yaptık. Şimdi ise hep birlikte aydın şehir olan Edirne’mizin aydın şekilde devam etmesi için neler yapabiliriz bunları tartışacağız. Bundan yıllar önce Edirne’de CHP’nin meşalesini yaktık inşallah önümüzdeki yıllarda da bu şekilde yanmaya devam edecek. Bu süreçte emeği geçen tüm Belediye başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Türkiye’nin yoksullukla boğuştuğunu anlatan Tamaylıgil, “Cumhuriyet’in en önemli özelliği kimsesizlerin, kimsesi olmasıdır. Bugün maalesef Türkiye yoksullukla ve yoksulluğun getirdiği ağır sonuçlarla uğraşıyor. Edirne’miz bir sınır şehridir. Tarihi ve yıllardır vermiş olduğu güçle çok güzel bir şehirdir. Anadolu’nun kapısı olan bu şehrimiz inşallah her zaman böyle aydın kalmaya devam edecek. Biz de bugün güzel gelecekle ilgili olan projelere destek olacağız. İnanıyorum ki Türkiye artık sorunların değil, çözümlerin şehri olacak. Edirne’den Kars’a, CHP’nin yönetimde olan şehirlerimiz eminim ki başarılarıyla bu sorunlara çözüm olacaktır. Artık geleceğin önündeki o karanlık yolu aydınlatacaktır. Atatürk’ün kızı elinde olacak Edirne ise bir örnek olacaktır” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ