DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053853-1,27%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

153 okunma

Gencan Akın: Sizleri tahrikatlara mahkum etmeyeceğiz!

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, dün akşam gençlerle biraraya gelerek sorularını yanıtladı.

ABONE OL
26 Mart 2024 13:37
1

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, dün akşam gençlerle biraraya gelerek sorularını yanıtladı. Akşam sanayi sitesi esnafı ile iftarda buluşan Gencan Akın EDSİAD üyeleri ile buluştu. Bugün Balkan Savaşları şehitlerini anma programına katılan Gencan Akın, Fatih Mahalle’sin de asfalt çalışması gerçekleştiren belediye personelini ziyaret etti.


31 Mart yerel seçimleri çalışmalarını aralıksınz sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın dün akşam gençlerle buluştu. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ile birlikte gençlerle bir araya gelen Gencan Akın, soruları da yanıtladı. Gencan Akın, “Merak etmeyin gençler; Biz, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmak için yola çıktık. Heyecanımızı da enerjimizi de sizlerden aldık. Sizlerin umutlarını, geleceğini yok etmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz! Özgürlüğünüzü elinizden almak isteyenlere müsade etmeyeceğiz! Sizleri tahrikatlara mahkum etmeyeceğiz! Sizi karanlık zihniyetlerin yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz! Gençliğimizle, enerjimizle, heyecanımızla geliyoruz!” mesajlarını verdi.


CHP Adayı Gencan Akın, Sanayi esnafıyla iftar yemeğinde buluştu. Gencan Akın, “Sanayi esnafımızın yaşadığı sorunları, sıkıntıları dinledik, çözüm yollarımızı paylaştık. Hiçbir esnafımızı çaresizliğe mahkum etmeyeceğiz! Bizleri sofrasında ağırlayan sanayi esnaflarımıza teşekkürler ediyor; daha nice bereketli sofralarda buluşmayı temenni ediyorum.” dedi.


EDSİAD ZİYARETİ
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz ve dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Gencan Akın, “Edirne’mizde sanayinin gelişmesi ve yeni istihdam alanlarının oluşması için iş insanlarımızla birlikte hareket edecek; gereken tüm desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİNDE
Bugün Balkan Savaşları şehitlerini anma programına katılan Gencan Akın,”Bugün huzur, barış ve özgürlük içerisinde yaşadığımız Edirne’miz; 1912 yılında Balkan devletlerinin Osmanlı İmparatorluğu’na karşı giriştiği Balkan Savaşı’nda atalarımız bu eşsiz toprakları Mehmed Şükrü Paşa’nın kumandasında 155 gün boyunca kahramanca savundu. 26 Mart 1913’te kentin düşman eline geçmesi ile binlerce vatan evladı esir düştü. Edirne Halkı; sadece düşmanla değil; açlık, sefalet ve hastalıkla da mücadele etti. Bu eşsiz topraklar aziz şehitlerimizin kanları, canları ile sulandı. Atalarımızın kanıyla sulanmış bu topraklarda sonsuza kadar ay-yıldızlı bayrağımız dalgalanmaya ve Türk yurdu olarak kalmaya devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk en başta olmak üzere Edirne’yi kahramanca savunan Şükrü Paşa’yı ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyor; Türk Milleti’nin bir daha aynı acıları yaşamamasını diliyorum” dedi.


ALT VE ÜST YAPI TAMAMLANACAK
Bugün Fatih Mahalle’sin de asfalt çalışması gerçekleştiren belediye personelini ziyaret eden Gencan Akın, “Sana söz Edirne’m tüm ekibimizle sahadayız 1 yıl içinde tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayacağız. 31 Mart’tan sonra Edirne’nin altın çağı başlıyor! Altyapı ve üstyapı sorunu olmayan bir Edirne’ye çok az kaldı” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ