DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BIST 10.218,58-0,49%
BITCOIN 19765650,95%
Edirne
21°

HAFİF YAĞMUR

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

130 okunma

İba: İstihdamı arttıracağız

Edirne'deki istihdamı geliştirmek için yeni projeleri olan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, kentteki firmaları ziyaret etti.

ABONE OL
26 Mart 2024 12:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’deki istihdamı geliştirmek için yeni projeleri olan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, kentteki firmaları ziyaret etti.


Kartaltepe Mensucat Fabrikası’nın Genel Müdürü Nadir Kartal ve fabrika personelini ziyaret eden İba, hayırlı işler diledi. En büyük arzularının Edirne’nin üretimine, istihdamına katkı sağlayan her bir firmayı, her bir emekçiyi mutlu edecek bir şehir kurmak olduğunu ifade eden İba, “Üreterek gelişeceğiz, şehrimizle birlikte büyüyeceğiz” dedi.


İba, Modavizyon Genel Müdürü Turgut Bakır ve personel ile bir araya geldi. Vatandaşların samimiyetlerinin kendilerine güç verdiğini söyleyen İba, “Artık hepsiyle birbirimizi tanıyoruz; bu ziyaretlerimiz de abla-kardeş görüşmeleri gibi oluyor…” dedi.

İba, Balık Pazarı esnafı ile de bir araya geldi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen İba, desteklerinin çok değerli olduğunu söyledi.İba, adım adım, sokak sokak daima birlikte olduklarını ve hep öyle olacaklarını belirtti.


Ardından Orkide sitesinde vatandaşlarla bir araya gelen İba, daha güzel Edirne inşa etmek için projelerinden bahsederek desteklerini istedi. Daha sonra Tepe kıraathanesinde vatandaşları ziyaret ederek sohbetlerine ortak olan İba Edirne’yi gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade etti. Biz Yapı sitesi sakinleriyle bir araya gelen İba, vatandaşlar tarafından çiçekle karşılandı.
Karşılaştıkları samimiyetten dolayı memnuniyetini dile getiren İba, “Sizinle buluşmamız bizim için her zaman önemli, inşallah önümüzdeki günlerde Edirne’ye hizmet edeceğiz. Biz istiyoruz ki kazanan Edirne olsun çünkü kentimiz hizmet bekleyen bir şehir. Uzun süredir aynı yerinde sayan kentin çok daha iyi yerlerde olmasını istiyoruz. Daha güzel Edirne’de yaşamayı arzu ediyoruz. 5 yıldan beri her bir vatandaşımıza ulaştık. Dertlerini dinledik, yanlarında olduk dersimize çalıştık, hizmet etmek için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız. Biz kendimize güveniyoruz bu şehre gerçekten hizmet etmek istiyoruz” dedi.
İba, hizmet etmek için geceyi gündüze katarak çalışmaya hazır olduklarını belirtti. İba, bütün projeleri Edirne’ye kazandırmak istediklerini ve 81 il içerisinde Edirne’yi en özel şehir yapacaklarını vurguladı.
İba son olarak Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı’nda Edirne’de hizmet veren moto-kurye emekçileri ile buluştu.


İba, moto kuryeler tarafından coşkuyla karşılandı.
Bozuk yollardan şikâyetçi olan kuryeler birçok arkadaşlarının kaza yapıp yaralandığını belirtti.
Bozuk yol sorununu en kısa sürede çözeceklerini dile getiren İba, ” Sizin can sağlığınız bizim için çok önemli. Sizin emniyetiniz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Sizin sorununuz bizim sorunumuz. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Yolların yükünü en çok çeken meslek gruplarından olan kurye kardeşlerimize, tertemiz, engelsiz ve jilet gibi yolların sözünü verdik. Kuryelerimiz dernekleşecek ve bu konuda onlara Belediyemiz bünyesinde bir birim kuruyoruz” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ