DOLAR 32,3026 0.11%
EURO 34,9307 0.24%
ALTIN 2.396,670,19
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1984602-2,54%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

154 okunma

‘Edirne İYİ Belediyecilik ile tanışacak’

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Meriç ilçesi ve Subaşı beldesi ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi…

ABONE OL
28 Şubat 2024 18:38
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir dizi ilçe ziyaretinde bulunan Akalın, halkın sorun, öneri ve taleplerini de bizzat yerinde dinliyor.
Milletvekili Akalın, yaklaşan yerel seçimler öncesinde kurum, kuruluş, hane ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün de Meriç ilçesi ve Subaşı beldesinee giden Vekil Akalın burada vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Mecliste Edirneli hemşehrilerinin sesi olmanın kendisini gururlandırdığını ve her zaman halk için çalışacağını ifade eden Akalın, çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
” Genel seçimlerden bu yana mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürdüğümüz çalışmalarımıza yerel seçimlerde de devam ediyor. Halkımızla bütünleşiyoruz ve tüm sorunları bizzat yerinde tespit ederek halkımızı dinliyoruz. Öyle ki geçtiğimiz gün Meriç İlçe teşkilatımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Meriç İlçe teşkilatımızla yaptığımız toplantı sonrasında; Meriç Belediye Başkan adayımız Volkan Güzelergene ile birlikte Meriç’li hemşehrilerimizle bir araya geldik. Burada 7’den 70’e halkımızın tüm taleplerini dinledik. Hemen akabinde de Subaşı Belde Belediye Başkan adayımız Hü-seyin Atılgan ile birlikte Subaşı’lı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hüseyin başkanım plan ve projelerini aktardı. Bizler de her zaman destek olacağımızın sözünü verdik. Bizleri büyük bir coş-kuyla karşılayan Meriçli ve Subaşlı hemşehrilerime misafirperverlikleri, güler yüzleri, motivasyonları için teşekkür ederim. Az kaldı. Edirne de İYİ Belediyecilik ile tanışacak. 1 Nisan günü Edirne bizlerin de meclisteki ve sahadaki desteğiyle bambaşka bir il olacak. İYİ insanlar, İYİ Belediyecilik yapacak” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ