DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

308 okunma

Ciravoğlu’ndan seçim startı

CHP'nin 4 Şubat 2024 Pazartesi günü Edirne'de gerçekleştirdiği Belediye Başkan Adaylığı ön seçimini kazanan Şükrü Ciravoğlu, seçim sonucunun prosedür olarak bugün Parti Meclisi'nde onaylanması gerektiğini belirterek, bundan dolayı resmi program ve çalışmalara yarından itibaren başlayacaklarını söyledi…

ABONE OL
11 Şubat 2024 17:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bülent AYAN
CHP’nin 4 Şubat 2024 Pazartesi günü Edirne’de gerçekleştirdiği ön seçimi kazanan eski il başkanlarından Şükrü Ciravoğlu, seçim sonucunun prosedür olarak bugün Parti Meclisi’nde onaylanması gerektiğine dikkat çekerek, bundan dolayı resmi program ve çalışmalara yarından itibaren başlayacaklarını söyledi.
Ciravoğlu, Hudut’a yaptığı açıklamada, partilerinin oldukça başarılı bir ön seçim sürecinden çıktığını hatırlatarak, şunları söyledi:


“Bildiğiniz gibi çok başarılı bir ön seçim sürecinden çıktı partimiz. Sonuçta bir adaylığım söz konusu. Burada merkez ilçe örgütümüz ile birlikte çalışmalara başladık ancak şu andaki çalışmalarımız biraz eş – dost düzeyinde oluyor çünkü bu kararın sonucunun Pazartesi günü gerçekleştirilecek Parti Meclisi’nde onaylanması gerekiyor prosedür olarak. Onaylandıktan sonra da resmi çalışmalarımıza başlayacağız. Partinin kurallarını ve kurumsal kimliğini ön planda tutarak bu şekilde çalışmayı uygun gördük. Artık Salı gününden itibaren resmi program ve çalışmalara başlayacağız.


Bugün mesela Sanayi Sitesi’nde çalışmalar yapıyoruz. Tabii ki şimdilik bu eş-dost ziyareti gibi geçiyor. Herhangi bir broşür veya materyal bırakmıyoruz, sadece tokalaşıp, sohbet ediyoruz. Salı gününden sonra bu çalışmalar daha organize olacak. Belki niteliği aynı olacak ama program belli olacak, saati belli, günü belli, daha düzenli olacak. Amacımız, ön seçimden partimiz adına çıkan güzel sonucu ve bütünlüğü halkımıza da yansıtarak başarıyla 31 Mart seçiminden yüz akıyla çıkmak.”
EDİRNE İÇİN BİRLİKTE
Şükrü Ciravoğlu, sosyal medya hesabından “Edirne İçin Birlikte” başlığı altında gerçekleştirdiği paylaşımda da, “Cumartesi günümüze İl ve İlçe Örgütümüz ile birlikte Eski Sanayi Sitesi yönetimi ve esnafını ziyaret ederek başladık. İl ve İlçe Örgütümüz ile birlikte Eski Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaretimize öğleden sonra da devam ettik. Esnafımızın sesine kulak veriyorum.Hayırlı kazançlar diliyorum. Tüm esnaf ve emekçilerimizin yanındayım. Edirne’mizin geleceği için hep birlikte çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ