DOLAR 32,4101 0.1%
EURO 35,2941 0.19%
ALTIN 2.525,100,99
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2147444-0,67%
Edirne
17°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

192 okunma

CHP Adayı Gencan Akın: Halkımıza nefes aldıracak projelerle geliyoruz

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın,, esnaf ve vatandaşın dertlerinin büyük olduğunu, belirterek, "Halkımıza nefes aldıracak projelerle geliyoruz. Biz hazırız" dedi...

ABONE OL
19 Mart 2024 12:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, yerel seçimler öncesi çalışma temposunu arttırdı. Akşam saatlerinde mahalle geczleri yapan Gencan Akın, gündüz de kurum ve esnaf ziyaretlerinden vatandaşlarla biraraya geliyor.


CHP Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, akşamki mahalle gezilerine İstasyon Mahallesi ile başladı. “Cumhuriyet sevdalıları ile buluştuk” diyen Gencan Akın “Biz kazanacağız!Edirne kazanacak! Cumhuriyet kazanacak” şeklinde konuşurken mahallelinin ilgisi yüksek oldu.


CHP Adayı Avukat Filiz Gencan Akın Umurbey mahallesi gezisinde kalabalık ve coşkulu bir topluluk tarafından karşılandı. Sevgi gösterileri arasında konuşan Gencan Akın, “Edirne Çağdaş Yaşamdır! Edirne Cumhuriyettir! Bu yoldan asla dönmez! Muhteşemsin Umurbey! Tam 100 yıldır yolumuz Cumhuriyet, Pusulamız Atatürk asla vazgeçmeyiz” dedi.


Gencan Akın’ın dün akşamki son durağı ise Yeniimaret Mahallesi oldu. Gencan Akın, “Bu güzel karşılama için çok teşekkür ederim. Harikasın Yeniimaret. Yeniimaret Spor Kulübü ve Yeniimaret esnafımız ile de biraraya geldik. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız!“Gençlere tam destek” diyerek çıktığımız bu yolda gençlerle buluşturacağımız projeleri paylaştık” diye konuştu.


‘ESNAF VE VATANDAŞIN DERDİ BÜYÜK’
Esnaf ziyaretlerini de sürdüren Gencan Akın, esnafların vatandaşların sorunlarının büyük olduğunu kaydetti.


Gencan Akın, “Esnafımızın dertlerini, sorunlarını ve beklentilerini dinledik. Vatandaşımızın gündemi ekonomik sıkıntılar, geçim derdi, hayat pahalılığı, gelecek kaygısı… Halkımıza nefes aldıracak, projelerimiz ile geliyoruz. Çok az kaldı .Gittiğimiz her yerde esnafımız ile bir araya geliyor, esnafımıza hayırlı işler demeden geçmiyoruz.Çarşıda da pazarda da dert hep aynı!Emekli aç, asgari ücretli geçinemiyor, esnaf kan ağlıyor, vatandaş kirasını bile ödemekte zorlanıyor.Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Önce yerelde sonra genelde başaracağız! Vizyonumuzla, projelerimizle, çözümlerimizle biz hazırız! Geliyoruz” dedi.


DAMIZLIK VE SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ ZİYARETLERİ
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Tunca ve yönetimini ziyaret ederek geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşımızın sıkıntılarını dinledi. Gencan Akın, “Bereketli toprakları, eşsiz doğası ile tarımının, hayvancılığın şehri olan Edirne’mizde herkes hak ettiğini alsın diye çok çalışacağız. Üretici kazanacak! Edirne kazanacak” dedi.


Gencan Akın, Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez’i de ziyaret ederek süt üreticilerinin sorunlarını dinledi. Gencan Akın, “Çiğ süt fiyatları maliyetleri karşılamıyor. Üretici gözü gibi baktığı ineklerini satmakla karşı karşıya. Maalesef ülkemizde yaşadığımız bu ekonomik kriz; üreticiyi de tüketiciyi de derinden etkiliyor. Halkımız zor geçiniyor. 31 Mart’tan sonra sosyal belediyecilik anlayışıyla hem üreticimizin hem de tüketicimizin yanında olacağız. Kapımız herkese açık olacak. Güçlü bir ekip, herkese dokunacak projelerimiz ile biz hazırız “şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ