DOLAR 32,9573 -0.11%
EURO 35,8819 -0.04%
ALTIN 2.529,730,89
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22254513,77%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

285 okunma

CHP Adayı Filiz Gencan Akın’dan ziyaret turu!

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, kurum gezileri ile birlikte mahallelerde ve caddelerde vatandaşlarla biraraya geliyor.

ABONE OL
28 Şubat 2024 14:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, kurum gezileri ile birlikte mahallelerde ve caddelerde vatandaşlarla biraraya geliyor.


Önceki akşam Yıldırım mahallesinde vatandaşlarla buluşan CHP Adayı Filiz Gencan Akın, gördüğü ilgiden memnun kaldı. Vatandaşlarla tek tek toklaşan Filiz Gencan Akın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Bizleri coşkulu, sıcak, samimi karşılamalarıyla bağrına basan Yıldırım Mahallemizin sakinlerine sonsuz teşekkürler. Dayanışma belediyeciliği kazanacak ! Halkçı belediyecilik kazanacak! Hep birlikte kazanacağız!” dedi.


CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, doğup büyüdüğü Kıyık semtimi de ziyaret ederek komşularıyla birayara geldi. Akın,”Ağabeylerimle, ablalarımla, kardeşlerimle hasret giderdik. Mahalle sakinlerimin taleplerini, önerilerini dinledim. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yaşanan sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. Beni sıcacık bir karşılama ile bağrına basan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


KURUM ZİYARETLERİ
Zübeyde Hanım Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileyen, vatandaşlarla sohbet eden Gencan Akın, kurum ziyretleri de gerçekleştirdi.


Bölgemizin önemli kuruluşlarından biri olan Trakya Birlik Genel Müdürlüğü’nü ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, yönetimi ve Trakya Birlik çalışanlarıyla bir araya gelen Gencan Akın, “Bizleri nazik bir şekilde karşılayan ve bilgilendiren Sayın Şafak Kırbiç’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Akın, Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun’u makamında ziyaretinin ardından Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Akın, “Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve yönetimi ile birlikte kentimiz iş hayatı üzerine sohbet ettik. Şehrimizi, sivil toplum kuruluşları ve ortak akıl ile yöneteceğiz” şeklinde konuştu.


Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi ve Eğitim-İş Edirne Şubesini ziyaret ederek sohbet eden CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Tüm Yerel-Sen Edirne Şube Başkanı Mümin Tolgahan Arıcanlı ve Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Murat Akçay’a nazik ev sahipliklerinden ötürü teşekkür etti.


DİSK Edirne Şubesini ziyaret ederek, Şube Başkanı Seçkin Hasseli ve yöneticileriyle görüşen ve çalışmalarında başarılar dileyen akın, mensubu olduğu, Edirne Baro Başkanlığını ziyaret ederek, Edirne Baro Başkanı Gökhan Karakoç ve yönetimiyle görüştü.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ