DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22410600,84%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

194 okunma

AK Parti Keşan SKM açıldı

Keşan Belediye Başkanı ve AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan için dün durmadık, bugün durmuyoruz, yarın da durmayacağız” dedi…

ABONE OL
11 Şubat 2024 17:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Keşan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), açıldı. Açılış törenine; AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı ve AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu,AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Turan Girgin, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ile yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuriye Altın, Gençlik Kolları Başkanı İsa Vural,ilçe ve belde belediye başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Tören kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Çelenk sunulmasının ardından AK Parti Keşan Seçim Koordinasyon Merkezi önüne geçildi.
Törende ilk olarak konuşan Gürcan Kılınç, Cumhur İttifakı olarak Keşan’da birçok önemli hizmete imza attıklarının altını çizdi.


Daha sonra konuşan Helvacıoğlu, büyük bir heyecan ve coşku içerisinde olduklarını belirterek, “Bugün burada bulunan her bir kardeşime kalpten teşekkür ediyo-rum. İyi ki varsınız. Emeklerinize sağlık, ayaklarınıza sağlık, gönlünüze sağlık. Sevgili dava arkadaşlarım, halkımızın teveccühü ile yine ve yeniden hazır mıyız? Gönül Belediyeciliğine, Hizmet Belediyeciliğine, Eser Belediyeciliğine devam ediyor muyuz? ‘Hız kesme Keşan’ diyor muyuz? Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ahdimizi tazeledik. Keşan için dün durmadık, bugün durmuyoruz, yarın da durmayacağız.Çünkü biz duranlardan, masa başında oturanlardan değiliz.Biz ‘Durmak yok, yola devam’ diyenleriz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli önderliğinde çok güzel bir 5 yıl geçirdik. Burada hepinize soruyorum. Keşan’a 5 yılda 5 yıldızlı eserler kazandırdık mı? Ayırmadan ve kayırmadan, durmadan ve yorulmadan çalıştık mı? Keşan’ı ilklerle, enlerle, rekorlarla buluşturduk mu? İşte bunun için, 31 Marta büyük bir özgüvenle gidiyoruz.Milletin terazisinde tartılmayı heyecanla bekliyoruz. Hepberaber alnımız açık, başımız dik yürüyoruz” dedi. Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Şimdi benim sizden bir ricam var. Keşan’ın geleceği için sizi göreve davet ediyorum. Lütfen hepimiz, kapı kapı dolaşalım. Lütfen hepimiz, Keşan’da son 5 yılda yapılan eserleri anlatalım. Lütfen hepimiz, bütün Keşan’la kucaklaşalım, 100 projemizi milletimizle paylaşalım. Türkiye bilirve Keşan şahittir,gerçek belediyecilik AK Parti’dir, Cumhur İttifakı Belediyeciliğidir. Allah nasip eder, Keşanlı takdir ederse 51 gün sonra yeniden Keşan Belediye Başkanı olarak huzurunuzdayım. Kazanacağımıza olan sarsılmaz inancımla sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Hızımıza yetişemezler inan hız kesme Keşan diyorum. Merkezimiz hayırlı olsun. Birlikteliğimiz daim olsun.”
Milletvekili Fatma Aksal da konuşmasında, “Bugün AK Parti Keşan SKM’nin açılışındayız. 31 Mart’ta Mahalli İdareler Seçimleri var. Bu seçimin ülkemizi ve milletimizi hayırlı olmasını diliyorum. 5 yıl önce dedik ki ‘Bize fırsat verin iktidarın gücünü Keşan’la buluşturalım’. Öncelikle buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Ne zaman Keşan için bir şey istediysek hiç geri çevirmedi. Son 5 yılda Keşan’da inanılmaz önemli işlere imza attık. Bu işlerin hepsinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetlerinin imzası vardır. İnşallah önümüzdeki dönem de Keşanlı hemşehrilerimizin takdirleriyle bu hizmetler devam eder. 5 yılda 130 milyon TL civarında hibe geldi. Meydan projemizi, Keşan’ın cebinden bir kuruş çıkmadan, hükümetlerimizin desteği ile hayata geçirdik. Çok yakında hükümet konağımızın ihalesini gerçekleştireceğiz. 16 derslikli fen lisesi inşa ediyoruz. Kapalı yüzme havuzu yaptık. Çok işe imza attık. Enerji Bakanlığımızdan 650 ton bitüm getirdik, Karayolları ve Ulaştırma Bakanlığımızın destekleriyle yollarımızı sıcak asfalt yaptık. Daha yapacak çok işimiz var. Önümüzdeki dönem için AK Parti belediyeciliğine destek istiyorum. Sizlerin desteği ile Keşan’a yapılacak yatırımlar devam edecek. Keşan, Keşanlı hemşehrilerim hizmet belediyeciliğini, gerçek belediyeciliği yaşamaya devam edecek. SKM büromuz hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve program sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ