DOLAR 32,2537 -0.02%
EURO 34,6816 -0.13%
ALTIN 2.400,080,00
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2017404-1,31%
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

256 okunma

‘Adayımız Edirne’mize hayırlı olsun’

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Edirne Belediye Başkanlığı için aday belirleme sürecinin, partilerinin temel ilkelerine uygun bir şekilde, şeffaf ve katılımcı bir ön seçim süreciyle tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Önümüzdeki dönemde, Şükrü Ciravoğlu'nun öncülüğünde, Edirne'mizin her köşesinde umudu, dayanışmayı ve gelişimi birlikte inşa edeceğiz” dedi… Pazar günkü yarışta yer alan5 aday adayı arasındaki CHP Edirne Taban Hareketi'nden Ergun Türkyılmaz da Ciravoğlu'nu kutlarken, “Bu başarısını yapılacak yerel yönetimler seçiminde göstermesini canı gönülden istiyorum ve destekliyorum” ifadelerini kullandı..

ABONE OL
5 Şubat 2024 16:56
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Edirne Belediye Başkanlığı için aday belirleme sürecinin, partilerinin temel ilkelerine uygun bir şekilde, şeffaf ve katılımcı bir ön seçim süreciyle tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Önümüzdeki dönemde, Şükrü Ciravoğlu’nun öncülüğünde, Edirne’mizin her köşesinde umudu, dayanışmayı ve gelişimi birlikte inşa edeceğiz” dedi.
CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Edirne Belediye Başkanı adayını belirlemek için yapılan örgüt denetiminde ön seçim ile ilgili açıklamasında şunları kaydetti:


“Cumhuriyet Halk Partisi olarak, demokratik değerlerimiz ve katılımcı demokrasi anlayışımız gereği, Edirne Belediye Başkanlığı için aday belirleme sürecimizi, partimizin temel ilkelerine uygun bir şekilde, şeffaf ve katılımcı bir ön seçim süreciyle tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu demokratik ortamın oluşmasını sağlayan ve tekrar aday olmayan, Edirne’mize öğretmen, eğitim yöneticisi, milletvekili ve belediye başkanı olarak çok önemli ve başarılı hizmetleri olan değerli başkanımız sayın Recep Gürkan’a çok çok teşekkür ederim.
Bu süreçte, partimizin değerli üyeleri, Edirne’mizin geleceğini şekillendirecek olan belediye başkan adayımızı belirlemek üzere demokratik haklarını kullanmışlardır. Yapılan ön seçim sonucunda, partili üyelerimizin geniş katılımı ve yüksek oy birliği ile Şükrü Ciravoğlu’nu Edirne Belediye Başkan adayımız olarak seçmiş bulunmaktayız. Bu önemli süreçte emeği geçen tüm parti üyelerimize, gönüllülerimize ve Edirne halkına teşekkür ederiz. Önümüzdeki dönemde, Şükrü Ciravoğlu’nun öncülüğünde, Edirne’mizin her köşesinde umudu, dayanışmayı ve gelişimi birlikte inşa edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak, şehrimizin ve ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğimizi, demokratik değerlerimiz doğrultusunda halkımızın yanında olacağımızı bir kez daha vurgulamak isteriz. Adayımız Edirne’mize ve tüm halkımıza hayırlı olsun.”.

TÜRKYILMAZ DAN CİRAVOĞLU’NA KUTLAMA
Pazar günkü yarışta yer alan5 aday adayı arasındaki CHP Edirne Taban Hareketi’nden Ergun Türkyılmaz da yaptığı bir açıklama ile Ciravoğlu’nu kutlarken şunlara yer verdi:
“Değerli Edirneliler, Cumhuriyet Halk Partisinin Edirne başkanlığı için yapılan ön se-çiminde birinci çıkan Şükrü Ci-ravoğlu’nu tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Bu başa-rısını yapılacak yerel yönetimler seçiminde göstermesini canı gönülden istiyorum ve destekli-yorum.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ