DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352471,91%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

189 okunma

Yunus Emre Acar: Genç Girişimci ve Moda Dünyasının Yıldızı

ABONE OL
20 Şubat 2024 12:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin moda dünyasında parlayan bir isim var: Yunus Emre Acar. 1998 doğumlu bu genç girişimci, Acar Butik’i kurarak moda dünyasına adım attı. 2018 yılında başlayan moda serüveni, her geçen gün çizgisini ileri taşıyarak, ülkemizin birçok bölgesindeki müşterilerine sezonun en tarz parçalarını ve modanın sıcaklığını taşımaya devam etmektedir.

 

Yunus Emre Acar: Bir Girişimci Portresi

Yunus Emre Acar, genç yaşına rağmen işini severek yapan, dinamik ve insanlara daha iyi hizmet vermeyi kendine prensip edinen bir girişimci. Türkiye’nin doğusundan batısına, bu coğrafyanın her noktasında, herkesin beğenerek giyebileceği kıyafetleri en uygun fiyatlarla sizlere ulaştırıyoruz. Her ay on binlerce ürün satışı ile sizlere dilediğiniz gibi hizmet sunmaktayız.

 

Güvenli Alışverişin Mimarı

Acar Butik, Yunus Emre Acar’ın liderliğinde, Whatsapp ve telefon ile sipariş seçeneklerini de içeren pratik, hızlı ve güvenli alışverişi siz değerli müşterilerimize sunuyor. Tüm kredi kartı ve kişisel bilgileriniz SSL (Secure Socket Layer) sistemi ile korunmakta olup 128 bit ile şifrelenmiştir. Yapacağınız tüm alışverişler güvenlidir.

 

Müşteri Memnuniyeti İlkesi

Kapıda ödeme ve tüm banka kartlarına 9 taksite kadar birçok seçenek ile hizmet veren acarbutikgiyim.com, her daim müşteri memnuniyeti ilkesini ön planda tutmaktadır. Hızlı Teslimat, Uygun Fiyat, Kaliteli Ürün, Güvenli Alışveriş, 7/24 Destek, Farklı Ödeme Seçenekleri ve daha pek çok fırsat sizleri bekliyor!

 

Modayı Yakalamak Artık Çok Kolay

“Modayı yakalamak ve farklı tarzları uyum içinde birleştirmek artık zor değil!” Acar Butik ailesinin bir parçası olmanın sağladığı bütün ayrıcalıklardan sizler de keyifle faydalanabilirsiniz. Acar Butik ile modayı yakalayın, tarzınızı konuşturun!

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ