DOLAR 32,2752 0.05%
EURO 34,7420 0.06%
ALTIN 2.398,78-0,05
BIST 10.255,78-0,78%
BITCOIN %
Edirne
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

145 okunma

Yunanistan’a kaçamadı

Hakkında 7 farklı suçtan 12 yıl 40 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı bulunan 1 kişi yurt dışına kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerince İpsala ilçesinde askeri yasak bölgede yakalandı.

ABONE OL
28 Aralık 2023 17:26
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkında 7 farklı suçtan 12 yıl 40 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı bulunan 1 kişi yurt dışına kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerince İpsala ilçesinde askeri yasak bölgede yakalandı.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi:
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.
Bu kapsamda; Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri tarafından İpsala ilçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; hakkında 7 farklı suçtan 12 yıl 40 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı bulunan 1 şahıs yurt dışına kaçmaya çalışırken sınır hattında askeri yasak bölgede yakalanmıştır.Yakalanan şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir.


1 HAFTADA 105 KİŞİ YAKALANDI
Bu arada jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde UYAP üzerinden haklarında arama kararı bulunan 105 kişinin yakalanarak adli makamlara sevk edildiği bildirildi. Konuyla ilgili açıklama da şöyle:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca,emniyet ve asayişin sağlanmasına,aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; ekiplerimiz tarafından son bir hafta içerisinde icra edilen faaliyetler neticesinde UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) üzerinden haklarında arama kararı bulunan 105 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.
Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir”.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ