DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2154917-0,10%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

495 okunma

Vali Sezer’den çifte kutlama

Edirne Valisi Yunus Sezer'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü'nü yayımladığı mesajlarla kutladı…

ABONE OL
9 Ocak 2024 17:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Yunus Sezer’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü’nü yayımladığı mesajlarla kutladı.
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
Vali Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında şunlara yer verdi:
“Milletimizin gözü, kulağı, müşterek sesi olan basın mensuplarımızın en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak tarafsız, bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, elde ettiği bilgileri kamuoyuna objektif, ilkeli bir biçimde yansıtma ve toplumu aydınlatmalarıdır.
Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında değerli katkıları bulunan, önemli bir kamu görevini yerine getiren ve zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.
Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelendirilen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde,bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.
Bu duygu ve düşüncelerle; geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Berk Söylemez ve ebediyete intikal eden tüm gazetecilerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum.
Budeğerli mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren, ilimizin tanıtılmasına gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan siz değerli basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” ‘nü yürekten kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ
Edirne Valisi Yunus Sezer’in 10 Ocak İdareciler Günü mesajı da şöyle:
“10 Ocak 1971 tarihinde Mülki İdare Amirleri Sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 Yılı Genel Kurulu’nda 10 Ocak tarihi, İdareciler Günü olarak kabul edilmiş ve o tarihten bu yana kutlanmaya devam etmektedir.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesini şiar edinerek daha hızlı ve daha etkin bir yönetim anlayışı ile hizmet etmek, devletin şefkatli elini, merhametini ve koruyuculuğunu vatandaşlarımıza ulaştırmak için gayret sarf eden idarecilerimiz, devlet ile millet arasındaki güven ve sevgi bağlarını güçlü ve diri tutmak için çalışmaktadır.
Devlet ile millet arasındaki ilişkinin sağlıklı işleyişinde ve kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde önemli bir sorumluluğa sahip olan, mensubu olmaktan büyük bir gurur ve onur duyduğum Mülki İdare Amirliği mesleğini eminim ki tüm meslektaşlarım da aynı gurur, hassasiyet ve özveriyle yerine getirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle yıllarca Edirne’mize fedakârca hizmet veren ve görevi başında vefat eden merhum Vali Fahri Yücel’i,ebediyete intikal eden tüm idarecilerimizi rahmetle anıyor, 10 Ocak İdareciler Günü’nü yürekten kutluyorum.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ