DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18415020,43%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

135 okunma

UNUTTURMAYIN

ABONE OL
17 Temmuz 2024 12:07
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsanoğlunun en zayıf yanlarından biri de, “Herkesi kendisi gibi” sanmasıdır. Özellikle biz Türklerin genlerinde var, sade, sadakatli, israfsız, lüksü, gösterişi sevmeyen, sade, sakin, mütevazi, israfsız yaşam tarzından hoşlanırız. Yolcuyu, misafiri ağırlayıp, doyurmayı pek severiz; komşumuz açken tok yatamayız; kimsenin kötülüğünü istemeyiz; Maddi, manevi muhtacın derdine çare olmaya çalışırız; Yüreğimiz hep, CÜMLEYE iyilik, merhamet, hoşgörü ile çarpar!..
Bunlar asırlar boyunca doğayla iç içe, uyumlu, göçebe YÖRÜK, TÜRKMEN, kültürünün genlerimize kazıdığı ASALETLERDİR. Günümüzde, şehir yerleşimi ve modern yaşam tarzı ile bu SOYLU DEĞERLER bayağı yıpransa da, çoğunlukta, binlerce yıldan beri genlerde kazılıdır, değişmez!..
(Bunları nesillerinize ders olarak niçin öğretmiyorsunuz?..”)
Yukarda yazdığım gibi, biz Türklerin en büyük zafiyetleri, karşılarındakini kendisi gibi ilkelere sahip SANMASIDIR!..
Bu yüzden de, şeytanın uşaklarının bizi kandırmaları kolay oluyor, maalesef!..
Türk milletine, karşısında ki, herkesin kendisi gibi düşünmeyeceğini, entrikalarla, süslü tuzaklarla kandırabileceğini, yani kuşkuculuğu ve sorgulamayı öğretmek gerekmektedir!.
Bir yüz yılımız, HAÇLI ENTRİKALARININ SÜSLÜ KANDIRMALARI İLE, ziyan oldu, ne yazık ki!.. “Biz, dostuz, size bedava veririz” dediler, biz de uçak fabrikamızı kapatıp, düdüklü tencere yapmaya başladık!..
Kıbrıs’ta ne yaptılar?..
Ve bu günlerde ne oluyor pekiyi?..
Çaresizlik Türk’e yakışmaz, yüzyıllık tecrübeler gözümüzün önünde, şimdi yeniden uyanıp, dünyanın en gelişmiş, en medeni ülkesi olma zamanı!..
Ama unutmayın, en gelişmişlik atom bombası yapmakta değil, atomun enerjisinden cümleye, (İnsan, hayvan bitki ve doğaya) faydalar icat etmekten geçer!..
(Bunları çocuklarınıza ders olarak neden öğretmiyorsunuz?..)
TÜRKÜN SOYLU GENLERİ İÇİN ÇOK KOLAY, KURAN’I TÜRKÇE KENDİNİZ OKUYUN Kİ İÇTEN VE DIŞTAN, “EĞİTİM VE DİN ADINA” UYDURULAN HURAFELERE KANMAYIN!..
Çocuklarınızı HÖT-HÖT ile ziyan etmeyin; TARİHE KAZINMIŞ ASİL KANINIZIN DEĞERİNİ ASLA UNUTMAYIN, NESİLLERİNİZE DE UNUTTURMAYIN!..

Bu gerçekleri nesillerinize de öğretin ki, yeniden kandırılıp, sömürülüp, katle uğramasınlar!..” Unutan aynı akıbetleri tekrar tekrar yaşar, UNUTMAYIN, UNUTTURMAYIN!..

Kuran’ı Kerim. Sure 58/Ayet 21: Allah, “Elbette ben ve elçilerim galip geleceğiz.” Diye yazmıştır. Şüphesiz Allah güçlüdür, galiptir.
43/37: Muhakkak ki bu şeytanlar onları yoldan çıkarırlar. Onlar da kendilerinin hidayete erdirildiklerini sanırlar.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ