DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22364450,95%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

171 okunma

Uçamayan kuğu emin ellerde

Uzunköprü ilçesi Karapürçek köyünde bir vatandaşın evinin bahçesinde yorgun düşmüş ve yoğun kış şartları sebebiyle uçamayacak halde bulunan Kuğu, Edine Doğa ve Milli Parklar Koruma Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ABONE OL
4 Şubat 2024 15:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzunköprü ilçesi Karapürçek köyünde bir vatandaşın evinin bahçesinde yorgun düşmüş ve yoğun kış şartları sebebiyle uçamayacak halde bulunan Kuğu, Edine Doğa ve Milli Parklar Koruma Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam edilmektedir.
Bu kapsamda;Uzunköprü ilçesi Karapürçek köyünde ikamet eden vatandaşlarımız tarafından HAYDİ (Hayvan Durum İzleme) mobil uygulaması üzerinden, bir vatandaşımızın evinin bahçesine yorgun düşmüş ve yoğun kış şartları sebebiyle uçamayacak halde olan Kuğu bulunduğunu bildirilmesi üzerine, Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından uçamayan kuğu vatandaşlarımızdan teslim alınarak ilk bakım ve beslenmesi yapılmış ve bakımının tamamlanmasını müteakip uçamayan kuğu tedavisinin yapılması ve doğal yaşam alanına bırakılmak üzere Edine Doğa ve Milli Parklar Koruma Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir.
Çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha azim ve kararlılıkla devam edilecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ