DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2097183-2,68%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

180 okunma

Türkiye’nin En İyi 6 Tez Yazdırma Siteleri

Tez danışmanı olmaması halinde öğrenciler genellikle fakülte veya departmanlardan destek talep edebilirler.

ABONE OL
3 Nisan 2024 10:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tez yazdırma süreci akademik camiada öğrenciler veya akademisyenler tarafından bazı durumlarda zorlu bir deneyim olarak karşılarına çıkabilir. Tez yazdırma evresinde tez konusuna ilişkin olarak araştırma yapma, veri analizi, proje yazma ve tez formatlama gibi bir dizi aşamalardan geçilmesi gerekebilir.

Bu nedenle bazı öğrenciler tez yazdırma sitelerinden yardım almayı tercih edebilirler. Tez yazdırma siteleri içinde güvenilir ve kaliteli hizmet sunan tez yazım sitelerini bulmak önemlidir. İsterseniz sizlerle Türkiye’nin en iyi 6 tez yazdırma sitesinin sunduğu hizmetleri sizlerle paylaşalım.

1- Tez Yazdırma

Türkiye’nin tez yazdırma hizmetlerinde en önde gelen destek platformlarından biri olan Tez Yazdırma özellikle alanında uzman kadrosuyla profesyonel olarak destek sağlamaktadırlar. Her biri alanında uzmanlaşmış tez uzmanları müşterilere en yüksek kalitede içerik üretmek için bir araya gelmiştir.

Tez yazım sitesinin sunduğu hizmetler arasında Uluslararası Makaleler, Doktora Tezleri, Yüksek Lisans Tezleri, Lisans Tezleri vb. tüm alanlarda deneyimli tez hocaları bulunmaktadır. tezyazdirma.com müşterilerine sunduğu hizmetleri her sürecinde titizlikle çalışarak akademik başarılara katkı sağlamaktadır. tezyazdirma.com sitesinin en önemli önceliklerinden biri de müşteri memnuniyetidir.

Bu nedenle özgün içerik üretmenin dışında öğrencilerin ihtiyaçlarına ve taleplerine de özenle yanıt verirler. Öğrencilerin memnuniyetini sağlayabilmek için iş birliği içinde çalışarak en uygun sonuçları elde etmeyi sağlarlar. tezyazdirma.com sitesinin müşteri memnuniyetine değer vermesinin en önemli sebeplerinden biri alanında uzman kadroya sahip olmalarıdır. Bunun sonucunda öğrencilere en kaliteli ve güvenilir desteği de sağlamış olmaktadırlar.

tezyazdirma.com sitesinin diğer önemli özelliği ise öğrencilerden herhangi bir şekilde ücret talep etmeden öğrenci ile alanında uzman hocayı telekonferans yoluyla görüştürmeleridir. Böylelikle öğrenciler de uzman hocanın alanında deneyim olduğunu anlamış olmaktadır. Kredi kartına taksit imkanı, ücretin tamamı yerine yüzde %10 gibi cüzi bir kapora ile tez yazdırma sürecine başlamaları, her gönderilen içeriği intihal raporuna sokmaları, ödemeyi içerik onaylandıktan sonra almaları Türkiye’nin en iyi sitesi olmasının da önünü açmaktadır.

2- Tez Hazırlama Merkezi

Tez yazdırma hususunda Türkiye’nin ve Dünyanın önde gelen platformlarından biri de Tez Hazırlama Merkezi sitesidir. Bu platform Türkiye’nin yanı sıra yurtdışı Almanca, İngilizce tezlerinde de her alanında uzman hoca tarafından (Doktora Tezleri, Yüksek Lisans Tezleri, Lisans Tezleri vb.) destek sağlamaktadırlar.

Nitelikli ve alanında uzman akademisyenlerden oluşan bu platform öğrencilerin başarılı desteklemek amacıyla özgün ve kaliteli içerikler üretmektedirler. Bu platform özelilkle hafta içi ve hafta sonu 7/24 online veya whatsapp üzerinden aramanız halinde sizlere destek sağlamaktadırlar. Kurumsal kimliklerinin yanı sıra merkezi ofislerine gidip tez yazım süreci hakkında yüzyüze de bilgi alabiliyorsunuz. Bu platformun en önemli ve iyi özelliklerinden birisi ise sizlerden ücretin tamamını değil cuzi bir kapora alarak tez yazım sürecine başlamalarıdır. İlgili tez yazım şirketi işlerinin çoğunluğunu referanslı olarak almaktadırlar. tezhazirlamamerkezi.net sitesi de Türkiye’nin en iyi tez yazım şirketi arasında olmayı hak ediyor diyebiliriz.

3- Tez Merkezi

Öğrencilere akademik tez yazdırma hizmeti sunan profesyonel sitelerden biri de Tez Merkezi’dir. Uzun yıllardır profesyonel kadrosuyla hizmet sunan bu platform özellikle özgün içerikler ortaya çıkarabilmek için yazıyı turnitin intihal raporundan geçirip aynı zamanda lisanslı yapay zeka programı sayesinde de yazılan içeriğinin özgünlüğünü kontrol etmektedirler.

Web Tasarım konusunda kullanıcı deneyimi açısından oldukça başarılı olan Tez Merkezi’nin en önemli özelliği ise sizlerden herhangi bir ücret talep edilmeksizin alanına hakim olan rehber hoca ile sizleri ücretsiz görüştürmelerdir. Türkiye’nin önde gelen platformlarından biri olan Tez Merkezi aynı zamanda tezin analiz kısımlarında da hangi yöntemi kullanacağınızı bilmemeniz halinde tarafınıza ücretsiz destek sağlayan bir tez yazım platformudur. Tez merkezinin en önemli özelliği alınan işi profesyonel bir şekilde ortaya çıkarıp referans amaçlı çalışmalardır.

Genelde işlerin büyük çoğunluğunu referanslı işlerden almaktadırlar. Site içerisinde yer alan makale başlıklarını ve detaylarını okumanız halinde de detaylı bilgilere sahip olabiliyorsunuz. Tezmerkezi.web.tr sitesini ziyaret etmeniz halinde hem fiyatlar hakkında, hem taksitlendirmeler hakkında kısacası öğrenmek istediğiniz her şeyi site içinde görebiliyorsunuz.

4- Tez Hizmetleri

Tez Hizmetleri sitesi ise tez yazdırma hizmeti konusunda çoğu siteye göre kuruluş aşaması yeni fakat ortaya çıkarmış olduğu projelerle her daim emin adımlarla zirveye çıkmaya çalışan tez yazım merkezidir. Bu tez yazım merkezinin en önemli özelliği kısa süre içinde hem Türkiye’de hem de uluslararası alanlarda ortaya koymuş olduğu projelerle kendini kanıtlaması olmuştur.

Tez analizi yaptırma, Doktora tezi yazdırma, Yüksek Lisans tezi yazdırma, Uluslararası makale, Bitirme Tezi Yazdırma gibi tüm alanlarda alanında uzman hoca kadrosuyla Uluslararası olma yolunda emin adımlar atmaktadır. tezhizmetleri.com sitesinin en önemli ve etkili olan özelliklerinden birisi ise müşteri taleplerine özel çözümler sunarak etik ilkeler doğrultusunda gizliliği ön planda tutmasıdır.

Bu platformun önemli özelliklerinden birisi de analiz fiyatını sayfa sayısına göre değil analizin türüne göre vermeleridir. Kısacası analiz fiyatları diğer platformlara göre ucuz veya yüksek olabilir bunun en önemli nedeni analiz çalışmalarında sayfa bazlı çalışmamalarıdır.

5- Tez Hazırlama Hizmetleri

Türkiye’nin tez yazdırma hizmetinde çok eski olmayan fakat her geçen gün kendini geliştiren platformu olan Tez Hazırlama Hizmetleri her biri alanında uzman akademisyenlerden oluşmaktadır. Bu platformun diğer özelliği ise fiyatı yüksek tutup taksitlendirme seçeneklerini fazla artırmalarıdır. tezhazirlamahizmetleri.com platformu ön içerik onaylanmadan tez yazım sürecine devam etmemektedirler. Bu konuda önce zemini oluşturup sonrasında onay alınması durumunda tez yazım sürecinde bölümler hailnde ilerlemektedirler.

Tez yazım ücretleriyle ilgili tüm detayları ve gerekli bilgilendirmeleri sitelerinde paylaşmaktadırlar. Etik ilkeler doğrultusunda kimlik bilgilerini kesinlikle paylaşmamaktadırlar ve bu hususa çok önem vermektedirler.

6- Tez Danışmanlık Hizmetleri

tez yazdırma hizmetinde Türkiye ve Uluslararası alanlarında faaliyet gösteren, kendini her geçen gün geliştiren tez yazım platformudur. Özgün Logo Tasarımı ile ön plana çıkan Tez Danışmanlık HizmetiTez Danışmanlık Hizmetleri Türkiye’de olduğu gibi yurtdışı Almanca ve İngilizce siteleri üzerinden Türkiye dışında da önemli çalışmalar ortaya koymaktadır. İlgili tez yazım sitesi gerek kredi kartına taksit imkanı gerek ise taksitli ödeme seçenek sayısını artırması nedeniyle öğrencilere mali açıdan rahatlaması yönünde yardımcı olmaktadır. Alanında uzman hoca ile ücret almamaları nedeniyle görüşme fırsatı sağlamaktadırlar.

Görüştürme sonucunda ödeme yapılmasa dahi mali açıdan bir sıkıntı içine de sizleri sokmamış oluyorlar. Bu platform özellikle gerek lisanslı turnitin raporuna sokarak tezin intihalli hakkında bilgi vermesi gerekse lisanslı yapay zeka programı kullanması nedeniyle her şekilde tarafınıza rapor gönderimi sağlıyorlar. Danışman hocaları yazılan içeriğin yapay zeka ile yazılıp yazılmadığını programsız olarak da okuyarak anlayabiliyorlar.

Sonuç olarak Türkiye’de çok sayıda tez yazdırma sitesi bulunmaktadır. Öğrencilerin profesyonel ve özgün içerik alabilmeleri için doğru karar vermeleri son derece önemlidir. Yukarıdaki tez yazdırma siteleri alanında uzman rehber hocalar ile müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmaktadırlar.

7- Tez Yazdırma Siteleri Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Tez yazdırma siteleri öğrencilerin veya akademisyenlerin akademik başarılarına katkı sağlamaları için ortaya koydukları hizmet koludur. Tez yazım sitelerini seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta vardır? Bunlar neler mi?

  • Güvenilirlilik : Tez yazım sürecinde ilk ve en önemli faktör sitenin güvenilirliliğidir. Öncelikle sitenin geçmişine ve vergi levhasına bakılması gerekmektedir. Sitenin geçmişi için internet üzerinden araştırma yapıp bu konuda detaylı bilgi veren sitelere ulaşabilirsiniz. Sitenin tez danışmanlığına ilişkin vergi levhasına ise istemeniz halinde ilgiili tez merkezinden talep edebilirsiniz.
  • Kalite : Tez yazdırma merkezinin sunmuş olduğu kalite ve özgün içerik çok önemlidir. Örnek tezler ve önceki çalışmalara erişim sağlayarak sitenin kalitesini öğrenebilirsiniz fakat bu doğrultuda gizlilik ilkesi gereği başkalarının yazılarının paylaşılması etik bir davranış da olmayacaktır. Öğrencinin olurunun olması durumunda bu bilgilerin paylaşılmasını isteyebilirsiniz.
  • Gizliilk Politikası : Öğrenciler için gizlilik çok önemli bir konudur. Tez yazdırma sitelerinin gizlilik politikaları site içinde iyice inceleyerek kişisel bilgilerin gizliliği koruyacaklarına dair yazının site içinden incelenip okunması gerekmektedir.
  • İntihal Kontrolü : Profesyonel bir tez yazdırma sitesi sunduğu içeriği turnitin (İntihal raporuna) kontrolüyle sağlayıp gönderilmesini sağlar. Bu nedenle sitenin intihal benzerlik oranı kontrolü sağladığından emin olun ve garantisini alın.
  • Müşteri Desteği : tez yazım sürecinde iyi bir müşteri desteği herhangi bir sorun veya endişe olması halinde sizlere destek olabilir. Bu nedenle sitenin müşteri desteğinin hızlı ve etkili olduğundan emin olun.
  • Fiyatlandırma : Hizmetin maliyeti önemlidir fakat en uygun seçeneği tercih etmek her zaman doğru olmayabilir. Profesyonel destek için uygun fiyat aralığını bulmaya özen gösterin. 
  • Süreç ve İşbirliği : Hizmet sürecinde sizinle nasıl iletişim kuracaklarına dikkat edin. Alacağınız hizmette ilerlemenizi takip ederek gerektiğinde düzeltmeler yapmak için etkili bir iletişim kanalı sağlanmasına dikkat edin.

Tüm bu hususlar dikkate alındığında profesyonel, özgün içerikli, müşteri memnuniyetli tez yazdırma ekibi seçebilirsiniz. Tüm bu kriterlere dikkat ederek seçiminize özen gösterin.

8- Tez Yazımında Sıkça Sorulan Sorular

Tez danışmanı nedir ve ne iş yapar?

Tez danışmanı öğrencilere hizmet süresinde akademik rehberlik ve destek sağlayan yazar kadrosudur. Rehber hoca tezin konseptualizasyonundan araştırma süreçlerinden sonuçların analizine kadar her konuda yardımcı olur.

Tez danışmanı nasıl seçilir?

Tez danışmanı seçiminde öğrencilerin ilgi alanları, rehber hocanın uzmanlık alanı, öğrenci-rehber hoca uyumu gibi faktörler büyük öneme sahiptir. Öğrenciler genellikle kendi alanlarına uygun bir rehber hoca tercih ederler.

Tez danışmanıyla nasıl iletişim kurulur?

Tez danışmanıyla iletişim proje sürecinde başarılı olmanın önemli bir unsuru olduğundan öğrenci-rehber hoca arasında açık ve düzenli bir şekilde iletişim kurulması gerekmektedir.

Tez danışmanı ne tür yardımlar sunar?

Rehber hoca, tez konseptinin geliştirilmesinden başlayıp araştırma yöntemlerinin belirlenmesine kadar önerilerden yazım aşamasına kadar birçok alanda yardımcı olur.

Tez danışmanı ne tür beklentilere sahiptir?

Tez danışmanları öğrencilerden belirli bir araştırma disiplini, zamanında teslim tarihlerine uyma ve iletişim gibi beklentilere sahip olabilirler.

Tez danışmanıyla anlaşmazlık durumunda ne yapılmalıdır?

Danışman hoca / öğrenci anlaşmazlık durumunda açık iletişim kurulmalı ve sorunlar da tartışılmalıdır. Anlaşmazlıkların çözümünde uzlaşmacı bir yaklaşımın sağlanması gerekmektedir.

Tez danışmanı olmayan bir durumda ne yapılmalıdır?

Tez danışmanı olmaması halinde öğrenciler genellikle fakülte veya departmanlardan destek talep edebilirler. Alternatif olarak ilgili alanlarda uzman akademisyenler veya uzmanlarla iletişime geçilebilir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ