DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18341070,44%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

253 okunma

Türk Ocakları’ndan Karaburun’a övgü

Türk Ocakları Edirne Şube Başkanı Yakup Öz, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve ekibinin 'sıfır suç' hedefiyle yaptığı çalışmaların olumlu sonuçlarını verdiğine dikkat çekerek, kendisine ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti..

ABONE OL
24 Temmuz 2024 17:48
4

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Ocakları Edirne Şube Başkanı Yakup Öz, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve ekibinin ‘sıfır suç’ hedefiyle yaptığı çalış-maların olumlu sonuçlarını verdiği-ne dikkat çekerek, kendisine ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Öz yaptığı yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürü Karaburun’un göreve başladığından itibaren Edirne’de suç oranının yüzde 70 azaldığını belirterek şunları kaydetti:
Türk Polisi, çaresizlere uzanan el, masumları kollayan güvence ve zalimleri sindiren kamu gücü olarak milletimizin sevgi ve güvenini her daim kazanmıştır. Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır.
Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin özverisi kadar bizlere de görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu nedenle herkesin polisi kendi vicdanı olduğu sürece daha güvenli ve daha huzurlu bir toplum haline geleceğimiz muhakkaktır.
Emniyet Teşkilatı, gücünü halktan ve kanunlardan almakta, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirmektedir. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevidir.
İlimize geldiği ilk günden itibaren varlığını hissettiren, şehrimiz ve vatandaşlarımız ile bütünleşmiş , özdeşleşmiş, hizmet etmek için dur durak bilmeyen, saat mefhumu gözetmeyen, hep halkın arasında olan, çalışmayı ,hizmet etmeyi kendine görev kılan İL Emniyet Müdürümüz Sayın Onur Karaburun ve ekibinin çalışmalarını, başarılarını yakından takip etmekte ve görmekteyiz.
Asayiş, Trafik, Narkotik, Terör ve Özel Harekât şube müdürlüklerinde görevli ekipler 7 gün 24 saat kentin çeşitli noktalarında denetimler gerçekleştirmektedir.
Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı sınır kenti Edirne’de güvenlik, huzur ve emniyetin sağlanması amacıyla ; Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle Edirne Halkının barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışı ile hizmet veren İl Emniyet Müdürümüz Sayın Onur Karaburun ve ekibinin ‘sıfır suç’ hedefiyle yaptığı çalışmalar olumlu sonuçlarını vermiştir.
Edirne sokaklarında suç unsuru taşıyan araçlar, şüpheliler silahlı çatışmalar yok artık. Emniyet Müdürümüzün göreve başladığı günden itibaren ilimizde her alanda suç oranı yüzde 70 oranında azalmıştır.
Kesici alet taşıyan, ne bir suç unsuru ne bir uyuşturucu madde ne de aranan bir şüpheli Edirne sokaklarında yok artık. Polis 24 saat sokaklarda olduğu için huzur ve güvenlik var, suç yok ve suçlu yok. Vatandaşımız 24 saat istediği gibi sokaklarda, parklarda, caddelerde dinleniyor ve eğleniyor.
Bu onurlu ve kutsal görevi büyük bir özveriyle yerine getirerek Edirne’nin ülkemizin en güvenli ve huzurlu kenti olması için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Emniyet Müdürümüz Sayın Onur’ Karaburun a ve Teşkilat mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ