DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18415020,43%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

155 okunma

TÜ’den 3 günlük Lörrach programı

Trakya Üniversitesi yöneticilerinin DHBW Lörrach Üniversitesi'ne yaptığı ziyaret, kapanış toplantısı ile sona erdi…

ABONE OL
11 Temmuz 2024 17:45
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi yöneticilerinin DHBW Lörrach Üniversitesi’ne yaptığı ziyaret, kapanış toplantısı ile sona erdi.
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet DHBW Lörrach Üniversitesi’nde kapanış toplantısına katıldı. DHBW Lörrach Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gerhard Jager, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Johannes Schoder ve Disiplinlerarası Sağlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Julia Wearing, Turizm Bölüm Başkanı Prof. Dr. Valentin Weislämle ile yer aldıkları toplantıda, bölümlerine ve olası iş ortaklığına dair sunumlarda ve bilgilendirmelerde bulundu.
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üç günlük verimli bir program hazırlandığını dile getirerek, birçok alanda işbirliği yapılabileceğini, sağlık hizmetleri ve turizm alanında da benzer imkanların olabileceğini ifade etti.
Ayrıca Prof. Dr. Johannes Schoder, Prof. Dr. Julia Wearing ve Prof. Dr. Valentin Weislämle tarafından bölümlerine dair kısa sunumların gerçekleştirildiği toplantıda, Rektör Tabakoğlu, fakülteler bazında belirlenen temsilcilerle işbirliği faaliyetlerinin sağlanabileceğini söyledi.
Prof. Dr. Gerhard Jager ise akademik değişim, ortak kongreler, mevcut bilimsel etkinliklere davetlerle ve ortak projelerle akademisyenlerin birbirleriyle tanışmalarına ve yeni bakış açılarının kazanılmasına vesile olacağını ifade etti. Rektör Jager, yapılan ziyaret için teşekkür ederek güzel tartışmalar gerçekleştirildiğini ve birlikte zaman geçirmenin çok keyifli olduğunu ifade ederek iki üniversite arasında iş ortaklıklarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ