DOLAR 32,9573 -0.11%
EURO 35,8819 -0.04%
ALTIN 2.529,730,89
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22254513,77%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

419 okunma

TKB’den Tayakadın’a 100’üncü yıl sınıfı!

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Edirne Şubesi tarafından, Cumhuriyetin 100'üncü yılı anısına merkeze bağlı Tayakadın Köyü'nde yeniden düzenlenerek, tüm ihtiyaçlarını karşılandığı anasınıfının açılışı gerçekleştirildi…

ABONE OL
12 Ocak 2024 18:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Türk Kadınlar Birliği (TKB) Edirne Şubesi tarafından, Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına merkeze bağlı Tayakadın Köyü’nde yeniden düzenlenerek, tüm ihtiyaçlarını karşılandığı anasınıfının açılışı gerçekleştirildi.
Cumhuriyetin 100. yılında çocukların eğitimine ve geleceğine destek olmak amacıyla Türk Kadınlar Birliği Edirne Şubesi, merkeze bağlı Tayakadın Köyü’nde, anasınıfını yeniden düzenleyerek, tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Yenilenen anasınıfının açılışı dün Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve eşi Esra Gürkan, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Dernek Başkanı Ayşen Tamergil ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Programda konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eğitimin dünya üzerindeki tüm milletlerin ortak meselesi olduğunu söyledi. Gürkan, “Eğitim dünya üzerindeki tüm milletlerin en önemli meselesi, eğitim yoksa hiçbir şey olmuyor. Dolayısıyla teknolojinin gelişen şartlarına uyum sağlamak gerekiyor, evlatları ona göre yetiştirmek gerekiyor ki, dünya ile rekabet edebilsinler. Çok önemli bir sözcük var; Biz Ayşe ile Fatma’yı, Ali ile Ahmet’i değil Ayşe ile Carolin’i Ali ile de Hans’ı yarıştırabilmeliyiz. Bu nedenle desteklerinizden dolayı sizleri kutluyorum. Eğitime katkıda bulunan herkesi yürekten alkışlıyoruz, yüreğinize sağlık” dedi.


Program sonunda anasınıfının donatılmasında katkıda bulunan Vali Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Recep Gürkan adına hazırlanan plaketler, Türk Kadınlar Birliği Edirne Şubesi Başkanı Ayşen Tamergil tarafından Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin ve Belediye Başkanı Gürkan’a takdim edildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ