DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22302521,29%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

160 okunma

Servis araçları ve kaçak ava denetim

Edirne'de jandarma ekiplerince servis araçlarının denetimi ve kaçak avcılığın önlenmesine yönelik faaliyetlere devam ediliyor…

ABONE OL
3 Mart 2024 16:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de jandarma ekiplerince servis araçlarının denetimi ve kaçak avcılığın önlenmesine yönelik faaliyetlere devam ediliyor.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, iki faaliyete ilişkin şöyle denildi:
SERVİS ARAÇLARI
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından Edirne ili Merkez İlçesi Tayakadın köyü Şehit Er Cem Havale İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencileri taşıyan okul servis araçları kontrol ve denetime tabi tutulmuştur. Ayrıca öğrencilere yönelik eğitim ve öğretim yılında herhangi bir üzücü olaya sebebiyet vermeden taşımalı eğitime devam edilmesini sağlamak amacıyla Temel Trafik Konuları hakkında eğitim ve bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.
Trafik kazalarının engellenerek can ve mal kaybının önlenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.


KAÇAK AV KONTROLÜ
Edirne İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından kaçak avcılığın önlenmesine yönelik Enez ilçesi Gala Gölü Milli Parkı ve çevresinde avcılık yapan şahısların kontrolleri yapılmıştır. Yapılan kontrolde avcılara avlanma esnasında meydana gelmesi istenmeyen silah kazalarının yaşanmaması için emniyet ve kaza önleme tedbirleri konuları hakkında bilgilendirme yapılarak, uyulması gereken kurallara azami riayet etmeleri gerektiği hatırlatılmıştır.
Çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha azim ve kararlılıkla devam edilecektir

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ