DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22362592,33%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

131 okunma

SECUDA PERKOTEK X RAY CİHAZLARI

X-ray cihazları için perkotek firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

ABONE OL
10 Haziran 2024 14:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi x-ray cihazları daha önceleri yüksek seviyede güvenlik ihtiyacı olan yerlerde etnik ve küresel terörün ilerlemesiyle birlikte kongre merkezleri, alışveriş merkezleri, oteller, kamu kurumları gibi birçok yerde tercih edilmeye başlanmıştır.

X-ray cihazı çanta, valiz, cüzdan gibi tüm kargoların içini tarar ve başta silah, bıçak, katı ve sıvı patlayıcılar da dahil tüm delici ve keskin metalik nesnelerin algılanmasını sağlar.

Türkiye’de üretimi yapılan x-ray bagaj arama ve tarama cihazlarını 2 yıl ürün garantisi ve 10 yıl yedek parça garantisi ile satın alabilir ve kullanabilirsiniz.

X RAY Cihazı Nasıl Çalışır ve Nasıl Taranır?

X ışınları, fotodiyotlarda sabit bir kaynaktan başlatılır. Fırlatılan X-ışınları ile fotodiyotlar arasında bir cisim varsa, ışınlar cismin içinden geçerek karşı yüzeye ulaşır.

X-ışınlarının nüfuz ettiği cismin şekli, tipi ve atom ağırlığı fotodiyotlar tarafından emilir ve ekrana yansıtılır.

Dedektörünün kalitesine göre iletilen nesne beyaz ya da siyah olabilir ve renkli resimler daha yüksek segmentlere aktarılabilir.

Monitörde görüntülenen nesne, renklerine göre hangi atomları içerdiğini gösterir. İnorganik elementler mavi renkte görülebilir.

Krom (Cr), titanyum (Ti), kurşun (Pb), rutherfordium (Rf), çelik gibi atom numarası 18’den büyük olan ağır elementler bakır (Cu) ve gümüş (Ag), yani inorganik maddeler X RAY cihazında mavi ile gösterilir.

Karışık grubun öğeleri yeşil renkte görünür. Atom numarası 10-18 arasında olan Neon (Ne), Sodyum (Na), Fosfor (P), Kükürt (S) gibi orta ağırlıkta karışık grup elementler, Klor (Cl) ve Argon (Ar), X-ray cihazı ekranında yeşil olarak görüntülenir.

Organik Elementler

Organik elementler turuncu renkte görülebilir. Hidrojen (H), Bor (B), Karbon (C), Azot (N), Oksijen (O) gibi atom numarası 10’dan küçük organik elementler ve flor (F) turuncu renkle gösterilmiştir.

Oldukça kaliteli bir tasarıma sahip olan bu cihazlar, kişinin vücudunun herhangi bir yerindeki metal bileşenin kolaylıkla algılanmasını sağlar.

Ayrıca bu dedektörler radyasyon yaymaz ve hamile kadınlara zarar vermez. Her yönden harika bir ürün olan dedektörler, hassas tarama için mükemmel çözümdür. Dolayısıyla; x-ray cihazları için perkotek firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ