DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18415020,43%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

325 okunma

Sanayi Sitesi’nde bayrak değişimi!

S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin hafta sonu gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunda, mevcut başkan Cafer Rokovet, görevi seçime tek listeyle giren Göksel Akbaşak'a teslim etti...

ABONE OL
2 Haziran 2024 15:22
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER

S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin hafta sonu gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunda, mevcut başkan Cafer Rokovet, görevi seçime tek listeyle giren Göksel Akbaşak’a teslim etti.

S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin seçimli olağan genel kurulu Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri Keyif Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, Şube Müdürü Mustafa Kurt, Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Adnan Taşkın, Edirne Demircileri Odası  Başkanı Birol Özbaş, Edirne İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Tezcan Liznak, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, Eski Ahilerden Fikret Üstev, Adnan Varsavaş, Ahmet Uyguner ve Sanayi Sitesi esnafı katıldı.

Divan heyetinin oluşması , saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması  ile başlayan genel kurulda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve bilançosu, Gelir Gider tablosu, Denetim Kurulu Raporu üyelerin oy birliği ile ibra edildi.

Eski Başkan Cafer Rokovet

“SANAYİ SİTESİ’Nİ BÖLMEK İSTEYENLERE İZİN VERMEYELİM’

Genel kurulda teşekkür konuşması için kürsüye gelen Eski Başkan Cafer Rokovet yeni gelenlerin yolunu açmak için aday olmadığını söyledi. Rokovet, “Ben buradan şunu ifade etmek istiyorum; Lütfen görev yapacak arkadaşların önünü kesmeyin.  Benim önümü kesenler oldu. İlk başta su tesisatları için bana yönetimde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız izin vermediler. Ben de farklı alternatiflerle sorunu çözdüm. Sitemizde herkese hizmet ettik. Hiç kimseyi ayrı tutmadık. Bu konular kahvelerde büfelerde konuşulacak konular değildir. Burada bizim yönetimimiz var. Gelirsiniz buradan bilgi alırsınız. Biz bugün örnek bir davranış sergileyerek 3 yıl sonra genel kurula gittik ve yeni gelen arkadaşlara görevi devrettik. Biz Sanayi Sitesi’nin her kuruşunu kolladık. Yeni gelen kardeşlerime de önerim; Kesinlikle kimseyi ötelemesinler. Bu işlere yandan karışanlar var. Sanayi Sitesi’ni bölmek isteyenler var. Lütfen bunu yapmayalım ve bunlara izin vermeyelim. Ben tüm esnafımıza hakkımı helal ediyorum. Sizleri bu süreçte istemeden, bilmeyerek üzdüysem de özür dilerim” dedi.

Göksel Akbaşak Sanayi Sitesi’nin yeni başkanı

Genel kurulda daha sonra Yönetim ve Denetim Kurulu’nun seçimlerine geçildi. Seçime tek liste ile katılan Göksel Akbaşak Sanayi Sitesi’nin yeni başkanı olurken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu: Göksel Akbaşak, Mehmet Öz, Volkan Taşkın, Ahmet Üner, Ü Yaşar Yörük, Cemil Sakal, Fevzi Çakıllar, Sercan Ulusoy, Metin Dişliler, Nuri Bilat

Genel Kurulun sonunda konuşma yapan yeni başkan Göksel Akbaşak; “Genel kurulumuzda şahsıma ve ekibime vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. Başkanımız Cafer Rokovet ve yönetim kurulunu yapmış oldukları hizmetler için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.  Ustalarımızdan aldığımız bu bayrağı sizlerin desteği ile daha ileriye götürmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sizleri temsil edeceğim ve sizler için çok çalışacağım.  Birliğimizin daim olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ