DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2149800-0,41%
Edirne
15°

KAPALI

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

205 okunma

Sabuni’de ‘Yaman’ aday

Edirne merkez Sabuni Mahallesi'nin sevilen muhtarı Aykut Yaman (53), bir dönem daha göreve talip olduğunu mahalleliyle birlikte düzenlediği toplantıda açıkladı…

ABONE OL
25 Şubat 2024 18:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Sabuni Mahallesi’nin sevilen muhtarı Aykut Yaman (53), bir dönem daha göreve talip olduğunu mahalleliyle birlikte düzenlediği toplantıda açıkladı.
Türkiye genelinde 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Sabuni Mahallesi’nden seçilerek ilk kez muhtar olan ve geride kalan süreçte mahallelinin sevgisini kazanan Aykut Yaman, yeni dönem için tekrar göreve talip oldu. Düzenlediği toplantıyla Mahalleli ile bir araya gelen Yaman, adaylığını açıkladı.


Mahallesine yeniden hizmet edebilmek istediğini söyleyen Yaman, “Kıymetli mahalle sakinleriyle beraber burada olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bilindiği üzere 31 Mart yerel seçimlerine doğru gidiyoruz. Tabii ki heyecanlıyız, çalışmaya devam edeceğiz. Mahallelimiz de her zaman yanımızda oldu, çok teşekkür ediyorum. Şunu hiç unutmayalım ki; muhtar o mahallenin muhtarı olur, başkalarının muhtarı olmaz, sadece mahallesine hizmet eder. Biz de o görüş ve düşüncede devam ediyoruz. Amacımız ikinci dönemde de devam edebilmek. Burada da mahalle sakinlerinin teveccühü önemli. Hep beraber güzel şekilde çalışarak devam edebilmeyi istiyoruz” dedi.


Kurumlarla daha iyi çalışabilmek istediğini anlatan Yaman, “Amacımız; kurumlarla daha iyi çalışabilmek. Kurumlarla da daha iyi beraber diyalog halinde olmamızdır. Şu anda mahallede tek adayım. Tabii ki herkes aday olabilir, herkese saygı duyuyoruz. Bu bir yarıştır, sandık koyulur mahalle sakinlerimiz de kararını verir” diye konuştu.


Yaman’ın muhtar aza adayları ise şu isimlerden oluştu:
Macide Güler, Murat Nedim Oruntak, Sibel İzmir, Tolga Tüccar, Mehmet Köker, Mustafa Eryonar

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ