DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22341350,44%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

148 okunma

Profesyonel Kepenk Sistemlerinde Öncü İsim: Profilist

Profilist, kuruluşundan bu yana galvaniz çelik kepenklerin kalitesine olan inancını sürdürerek sektördeki diğer firmalardan ayrılıyor.

ABONE OL
21 Kasım 2023 18:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Otomatik kepenk sistemlerinin üreticisi ve hizmet sağlayıcısı olarak faaliyet gösteren Profilist’in temelleri 1999’da atılmıştır. Temellerinin atıldığı günden bu yana inovasyon ve teknolojik gelişim perspektifleriyle varlığını sürdürmeye devam ediyor. Otomatik kepenk sistemlerinin sadece üreticisi olmayan firma montaj, bakım ve satış sonrası destek hizmetlerini de sunuyor. 

Çevrede güvenliği sağlayan otomatik kepenk sistemlerini Profilist firmasında bulabilirsiniz. Üst düzey güvenlik çözümleri sunan firma satış sürecinin her anında yanınızdadır. Sektöründe uzmanlaşmış mühendis kadrosu, firmanın hizmet kalitesini daha da ileri taşıyor. Alanında uzmanlarıyla sektörünün en iyi üretici ve hizmet sağlayıcısı olma hedefinde olan bu firma sayesinde kapsamlı her türlü çözümü bulabilirsiniz. 

Kaliteli ve Garantili Otomatik Kepenk Sistemleri 

Profilist, kuruluşundan bu yana galvaniz çelik kepenklerin kalitesine olan inancını sürdürerek sektördeki diğer firmalardan ayrılıyor. Özel üretim yöntemleriyle üretilen galvaniz çelik modelleri en dikkat çeken ürünlerden biridir. Kalitesini her zaman ileri taşıma hedefi olan firma, şimdi ise en köklü firmalardan biri olarak nitelendiriliyor. Türkiye’de otomatik kepenk sistemleri denilince akla kalitesi ve güvenilirliği ile Profilist geliyor. 

Güvenle anılan bir marka olmanın gururunu yaşayan firma, müşterilerini her zaman memnun etme gayesindedir. Çözüm ortağı olan Profilist’e otomatik kepenk ve kapı sistemleri ile ilgili olan tüm gereksinimlerinizi iletebilirsiniz. Firma, müşteri memnuniyetine odaklanan hizmet anlayışıyla iş ortaklarına güven vermeyi misyon edinmiştir. Profesyonel çözümlerin tek adresi olarak bu firmayı güvenle tercih edebilirsiniz. 

Her Sektöre Hitap Eden ve Çözüm Sunan Profilist Ürünleri

Üst kalite ve güvenilir hizmet sağlayan Profilist, birçok sektöre hitap eden çözümler sunuyor. Müşteri portföyünü genişleten firma, çözüm sunduğu sektörleri de genişletiyor. Hastanelerden endüstriyel alanlara ürün ve hizmet sunduğu için çeşitli alanların gereksinimlerini karşılar. Estetik ve işlevsel beklentilere anında karşılık veren ürünlerin temel amacı güvenliği sağlamaktır. Kendi tercihlerinize ve kullanım gereksinimlerinize göre otomatik kepenk ve kapı sistemleri ürünlerden yararlanabilirsiniz. Burada kararı Profilist size bırakıyor. Ancak en iyi ve doğru kararı vermeniz için danışmanlık hizmetleriyle daima yanınızda oluyor. 

Geniş ve Birinci Sınıf Kalitede Ürün Çeşitliliği 

Profilist tarafından sunulan geniş ve birinci sınıf kalitedeki ürünleri yakından keşfedebilirsiniz. Ürün yelpazesini sürekli yenilen ve artıran firmanın ürünlerini saymakla bitmez. Otomotik kapı sistemleri üretimi ile sınırlı kalmayan Profilist, aynı zamanda şu kategorilerde de ürün sunar:

Hangar kapıları,

Bariyer sistemleri,

Fotoselli kapı sistemleri, 

Yangın sistemleri, 

Bahçe kapıları.

Üretim ve satış, Profilist’in ilk görevlerinden biri olsa da montaj, onarım ve bakım görevlerini de üstlenir. Satış öncesi ve satış sonrası destek ile her zaman müşterilerinin yanında olur. Hizmetini hakkıyla sunan firma, sadece satış süreciyle sınırlı kalan bir hizmet ve destek sunmaz. Kaliteli ve garantili hizmet güvencesiyle Profilist bünyesindeki uzmanlardan istediğiniz zaman hizmet alabilirsiniz.

Yenilikçi Yaklaşımlar ve Teknolojik Ürünlerle Geniş Müşteri Portföyü Edinme 

Profilist, yenilikçi yaklaşımları ve çağın gereksinimlerini karşılayan teknolojik ürünleriyle geniş bir müşteri portföyüne ulaşarak adından söz ettiriyor. Firmanın öncelikli hedefi, erişim kontrolü ve güvenlik/koruma alanlarında liderlik sağlamaktır. Alanında öncü firma, iş birlikleriyle yaşam alanlarınızı ve iş yerlerinizi güvenli kılıyor. Aynı zamanda erişim kontrolünüzü de elinizde tutmanızı sağlıyor.

Hizmet sürecinde estetik kaygıları da es geçmeyen Profilist ile siz de iş birliği yapabilirsiniz. İletişime geçmeden önce, firmanın referans işlerini inceleyebilirsiniz. Eğer iş birliği yapmaya karar verirseniz iletişime geçmek için Profilist’in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ