DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2149800-0,41%
Edirne
15°

KAPALI

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

667 okunma

“Özlem ve minnetle anıyoruz”

Edirne Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Dramalı yayımladığı mesajda, “Dünyada eşi benzeri olmayan Başkomutan eşsiz lider Atatürk;seni daha çok özlem ve minnetle anıyoruz” dedi…

ABONE OL
10 Kasım 2023 18:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyetin kurucusu Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. Yıl dönümü dolayısı ile Edirne Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Dramalı yayımladığı mesajda, “Dünyada eşi benzeri olmayan Başkomutan eşsiz lider Atatürk;seni daha çok özlem ve minnetle anıyoruz” dedi.
Edirne Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Dramalı,“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün,10 Kasım 1938’de saat 09.05’te ebediyete gözlerini yumduğu 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.
10 Kasım, Türk halkı için bir yas ve anma günüdür. Ancak, Atatürk’ün değerlerini ve ideallerini unutmadık ve unutmayacağız.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bedenen artık aramızda olmasa da tüm dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.
Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dahilerden biridir. Ölümünün 85. yıl dönümünde dahi dünya onun gibisini görmemiştir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir.
Büyük önder Atatürk,yalnızca Türk milletinin değil dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar Atam.
Hayatını Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan Atamızın ölümünün 85. yıl dönümünde bize bıraktığı en büyük eserin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unutmuyor unutturmuyor, yeni nesillere aktarmaya devam ediyor ve onun çizdiği yolda ilerlemeye devam ediyoruz.
Atatürk’ün öncülük ettiği Türkiye Cumhuriyeti, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olma niteliğini geçmişte olduğu gibi bugünde asla kaybetmesine izin vermeyeceğiz.
Ulu Önderimiz Atatürk’ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza dek bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Sen rahat uyu Atam bize emanet ettiğin Türkiye Cumhuriyeti 100. Yıllında olduğu gibi, ikinci yüz yılında da Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalması için çok çalışacağız. Sevgi ve özlemle minnetle anıyoruz.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ