DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

203 okunma

MMO Edirne’de yeni dönem

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi 15. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alarak görev dağılımını gerçekleştirdi…

ABONE OL
23 Şubat 2024 16:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi 15. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını alarak göreve başladı. İlk yönetim kurulu toplantısında tek maddelik gündem gereğince görev dağılımı yapıldı. Şube Yönetim Kurulunda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi 15. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını alarak göreve başladı. İlk yönetim kurulu toplantısında tek maddelik gündem gereğince görev dağılımı yapıldı. Şube Yönetim Kurulunda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

Başkan Birce Altay, Başkan Yardımcısı Sevim Karasalih, Sekreter Metin Özaydınlık, Sayman Emine Pınar Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Cem Acar, Aslı Cengiz, İsmail Yıldız
Yedek Yönetim Kurulu: Üyeleri İlkay, Dereli, Ömer Serkan Ocak, Zekeriya Özgülen, Melih Gerey, Çağatay Okar, CandanToraman, İrem Ersaçmış.
Yeni yönetimde, yepyeni bir çalışma anlayışı, yepyeni bir çalışma biçimi ve temposuyla çalışarak görevlerimizi yerine getireceğiz. Üyeyi merkeze koyan, üye ilişkilerini, üye hizmetlerini ve üye katılımcılığını sağlayan bir çalışma biçimini odak noktası yapacağız. Öğrenci üye sayımızı yukarılara çekerek bölgemizdeki üniversitelerden mezun olan meslektaşlarımızın oda ile tanışık, oda üyesi olmaya istekli mühendisler olarak yetişmelerine katkı yapacak çalışmalar önceliğimiz olacaktır. Şube çalışmalarındaki sorumluluk dağılımını, asıl ve yedek ayrımı olmadan tüm yönetim kurulu üyelerimizle, tüm temsilciliklerimizin yürütme kurulları ile birlikte görev, sorumluluk paylaşımları oluşturarak gerçekleştireceğiz. Böylece temsilciliklerimizle sözde değil, özde tam bir koordinasyon içinde çalışmayı, temsilciliklerimizi destekleyerek, görev dağılımları sonucu yapılan işlerdeki çalışma sonuçlarını şubemize katmayı sağlayacağız. Özellikle genç kuşaklara odacılık anlayışı, aidiyeti bilincini vererek istekli, oda çalışmalarında yaratıcı, çalışkan yönetim kurulu üyeleri yetiştirmek durumundayız.
Bu amaçlarla şube işleyişinden şubenin tanıtım çalışmalarına kadar, tüm şube çalışmalarını içeren yedi ana başlık altındaki çalışma programımızı, çalışma ilkelerimizi ve bunlara ek olarak çalışma takvimimizi seçim öncesi hazırlayarak genel kurula sunduk. Bu durum yönetimin 15. Dönemde göreve ne kadar hazır olduğunun bir göstergesidir.
Yönetimin yapacaklarından daha önemli olarak gördüğümüz şubemiz için üyelerimizle birlikte neleri yapabileceğimizdir. Üyelerimizin şube yönetimine, danışma kuruluna, şube işleyişine, komisyon çalışmalarına, eğitim ve etkinliklere katılımı ve katkısı çok önemli ve değerlidir. Bizler üyesinden kopuk veya üyesine karşı ilgisiz bir yönetim olmak istemiyoruz. Üyesinin tam katılımcı olduğu, üyesi ile düşünen, tartışan, üyesinin eğilimlerine göre kendine yön veren bilimin ışığında, tekniğin gereklerini yerine getiren meslek ve meslektaş için çalışan bir yönetim anlayışı ile çalışacağız. Bu çalışmalarda çağdaş, demokratik, halktan, emekten yana, yurtsever ve anti-emperyalist bir anlayışa sahip, oda çalışmalarında, meslek ve meslektaş görev ve sorunlarının ülke ve toplum gündeminden, sorunlarından ayrılmayacağı temel ilkesinden hareketle kamu yararı için çalışılacaktır.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ