DOLAR 32,2822 -0.67%
EURO 34,8237 -0.36%
ALTIN 2.407,60-0,61
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1858024-4,40%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

119 okunma

MHP’den şehit ailesine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Polis Haftası ve Şehitler Haftası kapsamında ziyaretlerde buılundu.

ABONE OL
17 Nisan 2024 11:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Polis Haftası ve Şehitler Haftası kapsamında ziyaretlerde buılundu. MHP yöneticileri Edirneli şehit Nefise Özsoy Çetin’in anne ve babasını evinde ziyaret etti. MHP’liler Özsoy Çetin’in anne ve babası ile birlikte Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’a ziyaret gerçekleştirdi.


MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Polis Haftası ve Şehitler Haftası nedeniyle ziyaretleri yaptıklarını belirterek, “Temsili olan bugün de her gün de şeref nisanelerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyoruz. Bayrağa sarılıp yatan Anadolu’yu öz vatan yapan kahraman Şehitlerimizin; emanetleri başımız üstünde. 14-20 Nisan Şehitler Haftası, Şehitlerimizin aziz emanetleri olan ailelerine konuk olduk. Allah şehitlerimizin ailelerinin ömürlerini bereketli kılsın. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.


Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten şehit Nefise Özsoy Çetin’in anne ve babası ise gururlu olduklarını kaydederek, “Şehitler ölmez vatan bölünmez, hepiniz hoş geldiniz. Bizleri çok mutlu ettiniz” diyerek duyduğu memnuniyeti belirttiler.
Tokluoğlu; “Bayrağa sarılıp yatan Anadolu’yu öz vatan yapan kahraman Şehitlerimizin; emanetleri başımız üstünde. 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle şehitlerimizin aziz emanetleri olan ailelerine konuk olduk. Allah şehitlerimizin ailelerinin ömürlerini bereketli kılsın. Emanetlerini canımız pahasına sahip çıkacağız. Alparslan’dan Mustafa Kemal Atatürk’e ve bugüne kadar gelen ilahi kelimetullah davasinda can alıp can veren bütün gazı ve şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ